Cadeautips

Zo maak je een houten pennenbakje

houten pennenbakje maken

[share title=””]

Houten pennenbakje maken

Dit voetbal pennenbakje is geschikt voor 3 pennen, potloden of dunnere stiften. Het pennenbakje is van top tot teen gemaakt van triplex hout inclusief staand EK Bokaal. Een erg leuk cadeau nu met het EK voor de voetballiefhebber. De pennenbak rust op een houten voet met daarop een voetbalspeler compleet met een EK voetbal.

Stevig lijmen doet wonderen

Ons advies is om het pennenbakje te lijmen zodat alle onderdelen stevig op hun plek blijven. Eenmaal stevig gelijmd kun je deze op elk gewenst moment verplaatsen op de plek die jij wilt. Geef het een leuk plekje op je bureau , vensterbank, studeerkamer, hobbykamer of kinderkamer.
Tip: Verf het pennenbakje in de kleur naar keuze. Zo kun je de EK beker in de typische EK kleuren inkleuren. Je hebt de keuze in een aqcrylverfset van 6 of van 12 kleuren. Om het geheel helemaal af te maken ontvang je bij de aqcrylverfset een handig kwastje.


 
gratis cadeau inpakken

Wij zorgen er voor dat jouw cadeau netjes ingepakt wordt!

Gratis cadeau inpakservice

Wil je iemand eens echt verrassen? Het is mogelijk om alle of enkele producten van jouw bestelling in te laten pakken in een mooie, neutrale niet seizoenverbonden cadeauverpakking.
Op de productpagina kun je aanvinken of je producten wilt laten inpakken en tijdens het afrekenen kun je eventueel een persoonlijke boodschap voor de cadeau ontvanger bijvoegen. Wij zorgen er voor dat jouw cadeau netjes ingepakt wordt.

[button size=”medium” style=”alt-button secondary” text=”Alle bouwpakketten” link=”https://www.hobbyco.nl”]