De producten van Hobby&Co zijn educatief, leerzaam en creatief en daarom zeer geschikt voor gebruik bij schoolprojecten, ouderen activiteiten, recreatie en creatieve knutselactiviteiten voor kinderen.

Vooral onze onze houten bouwpakketten zijn uitermate geschikt voor de ontwikkeling van logisch en probleemoplossend denken bij zowel kinderen als (jong)volwassenen. Bekijk alle voordelen van het bouwen van houten bouwpakketten voor kinderen, (jong)volwassenen en ouderen op deze pagina.

Het is voor jouw organisatie erg aantrekkelijk om bij Hobby&Co te bestellen. Bij grotere aantallen vanaf 5 producten in een bestelling profiteer je namelijk van aantrekkelijke kortingen tot wel 40%.

Enkele van onze tevreden klanten:

Tevreden klanten van Hobby&Co

Wordt jij onze volgende tevreden klant? Vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer ook van aantrekkelijke kortingen. 

Wij leveren aan scholen, buitenschoolse- en kinderopvangorganisaties, verenigingen, instellingen en professionals. Daarnaast leveren wij aan bedrijven, reclame- en pr bureaus in de vorm van relatiegeschenken en/of promotionele doeleinden.