Kooptips, Nieuws

Wie was er eerder? De kip of het ei?

kant en klare hobbypakketten

Knutselen voor kinderen met Pasen

De kip of het ei? Weet jij het al? Met dit blog breng je de gezelligheid in huis door samen te knutselen voor Pasen. En binnenkort is het dan zover. Dan vieren we met z’n allen Pasen. Al vanaf jongs af aan besteden we hier aandacht aan. Op school en thuis samen met familie. En dat begint al bij het Paasontbijt. Op tijd opstaan met de hele familie onder het genot van versgebakken croissants, diverse broodjes, jam, jus d’orange en niet te vergeten, paaseieren!
En natuurlijk doen we hier aan mee al was het waar omwille van het gezellig samenzijn natuurlijk!

Makkelijke knutsel ideeën

Een goed begin is het halve werk. Daarom hebben we hier 9 leuke paascadeaus om tijdens het Paasfeest te knutselen. De hobbypakketten en knutselpakketen zijn perfect geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De sets zijn kant en klaar, eenvoudig, incl. stap voor stap handleiding, zijn gunstig geprijsd, kleurrijk, en als de knutsels eenmaal af zijn, kun je ze volgend jaar weer uit de kast pakken! Een win-win situatie.

Knutselvoorbeelden en lesideeën

schattige paasfamilie knutselenSchilder, lijm en beplak deze 7 schattige decoratie hangers voor in de paastakken. In dit hobbypakket kun je de paastak versiering precies na maken of zelf iets leuks verzinnen.

 

 

hobbypakket pasen voor kinderenIs jouw kind een echte deugniet? Zoek dan niet verder. En geef hem/haar een bijpassend kuikentje in een ei cadeau. Een middag speelplezier gegarandeerd!

 

‘Lees ook: 4x DIY Foam + Silk Clay® knutselen met Pasen

paas knutseltipspaaseieren schilderenDit knutselpakket voor Pasen bevat 7 kleine kunststof eieren waarmee je echt een WoW effect creëert. 

 

Creotime knutselpakket – Funny Friends – Chuck de kipAls je een leuke hobby bezigheid zoekt om met je kinderen te doen, zet dit guitige kuikentje in elkaar. Dit keukentje is een echte deugniet zoals jouw kleine meid/zoon.lente cadeaus-pasen

lammetje knutselen pasenDit lieve lammetje is gemaakt van silk clay en foam klei. Met de witte boetseerklei kneed je het lammetje in de juiste vorm en is zelfhardend. Je hoeft deze klei zoals bijvoorbeeld met fimoklei niet in de oven te zetten. Een leuk idee voor een kinderfeesten. De decoraties maak je met de foam clay. Dit zijn kleine pareltjes van klei die net als de silk clay, een zachte textuur hebben. Hierdoor erg geschikt voor kinderen om mee te knutselen.hobbypakketten pasenpaas konijn zelf makenMakkelijk te kneden klei en als knutselpakket geschikt vanaf 7 jaar en ouder. Dit Konijn is een echte allemansvriend. Belle is lief, grappig en wilt jouw beste vriendin zijn!

 

paasstolp pasenVersier je huis met Pasen met dit creatieve decoratie idee! Deze 2-delige set bestaat uit 2 paasstolpen en paasdecoratie. Zeer leuk detail voor tijdens het paasontbtijt.

fijn pasen-hobbyenco

knutsels voor kinderen basisonderwijsMehhehehehe! Het is lente! De schaapjes kunnen van stal en kunnen heerlijk de hele dag grazen in de wei. Knutsel, kneed en maak Sam het schaap voor op school, thuis of in de klas.

‘Lees ook: 4x DIY Foam + Silk Clay® knutselen met Pasen

paas ideeen

paashaas knutselen op schoolWat is er nou leuker om een easter bunny te knutselen voor de juf of de liefste mama van de hele wereld! De paashaas mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het paasfeest. Decoreer daarom feestelijk de paastafel met dit knutselpakket. Benieuwd naar alle kant en klare hobby en knutselpakketten van Hobby&Co? Bekijk hieronder alle sets voor kinderen en volwassenen.

Bekijk alle knutselpakketten