Cadeautips, Nieuws

Wat je moet doen als je je niet echt verveelt, maar toch iets te doen wil hebben

wat te doen tegen verveling

Wat moet je doen als je je niet echt verveelt, maar toch iets te doen wil hebben….Herken je dat? Nou lees snel verder.

Met dit wisselvallig weer verlang je zo graag naar de Lente en dat alles in bloei staat. Niet getreurd, ga iets doen wat je nog nooit gedaan hebt. Doe eens gek! Hier 1 gouden tip voor het aankomend weekend voor als je je verveelt.

Constructiespeelgoed, modelbouw of bouwpakketten zijn een leuke hobby voor groot en klein. Iedereen kan het want je hoeft geen techneut te zijn en je hebt altijd iets blijvends om naar te kijken. Het bezig zijn in je vrije tijd en even je gedachten de vrije loop te laten werkt goed op je gemoedstoestand.

Je beleeft plezier aan het in elkaar knutselen van een vliegtuig, boot, giraffe, dierentuin, auto, zeilschip of ridders. En niet onbelangrijk, het geeft voldoening als je iets zelf gemaakt hebt. Okay met een beetje hulp van onze stap voor stap handleidingen, maar toch. Hobby&Co heeft daarom 10 nieuwe 3d puzzels voor volwassenen en kinderen toegevoegd aan het assortiment bouwpakketten.

Van een 3d puzzel helikopter op zonne-energie voor kinderen geschikt vanaf +- 5 jaar met een beetje hulp van papa of mama of een 3d puzzel St Paul’s Cathedral voor de gevorderde waarmee je in 200 stappen dit bouwpakket eenvoudig in elkaar zet.
Van welk zeemonster krijg jij de stuipen op het lijf? Is het een mythe of niet? Laat de mythe herleven door zelf eenvoudig een 3d puzzel Loch Ness (Nessie) monster te bouwen die je naar eigen gelang kan verven.

Klaar met bouwen? Als het object eenmaal af is, geniet je er nog lange tijd van door het een mooi plekje te geven in de (vitrine)kast, vensterbank, plankje aan de muur. Je kan kiezen uit veel verschillende houten bouwpakketten, zoals beroemde gebouwen waaronder de Taj Mahal, London Tower Bridge, Eiffeltoren of onze eigen karakteristieke Hollandse molen. Een mooi stukje Vaderlands cultuur voor in huis om jarenlang te bewonderen.
Je zal verbaasd zijn met jou nog onontdekte kwaliteiten om te bouwen met dit originele constructiespeelgoed. Met deze 5 houten bouwpakketten hieronder kom ook jij niet onbeslagen ten ijs. Voor elk bouwpakket zijn stap voor stap handleidingen te vinden via onze bouwinstructie pagina.

Veel succes met bouwen!