Nieuws

Vriendinnen uitje thuis? Organiseer een workshop diamond painting

verjaardagscadeau vriendin

verjaardagstaart meisje 11 jaarIs er binnenkort iemand jarig? Een leuk workshop thema voor vriendinnen is: mierzoete traktaties. Zowel letterlijk als in de figuurlijke zin. En nee, het hoeft niet altijd roze te zijn, wel leuk, maar in deze blog vinden jullie leuke diamond painting setjes, die eenvoudig en binnen relatief korte tijd te maken zijn. 

Wizardi-diamond-painting-decoratie-hanger-Heerlijk-ijsje-99-cm
Diamond painting koelkastmagneetje in de vorm van een mega ijsje

Workshop diamond painting

Zijn jullie op zoek naar een leuke creatieve bezigheid? Dan is deze workshop met diamond painting jullie op het lijf geschreven! In dit blog richten we ons even op de meiden en vrouwen, want deze leuke workshop is niet gebonden aan leeftijd.

Maar wat is nou eigenlijk een workshop? Een workshop wordt ook wel masterclass genoemd en kun je afnemen bij verschillende bedrijven als vrijgezellenfeest, verjaardagsidee, of gewoon voor een gezellige middag samen met je vriendinnen. Bij een bedrijf krijg je meestal les van een leermeester of dame die je tijdens de workshop leert hoe je bijv. lekker hapjes, sieraden kunt maken, of hoe je een bepaalde sport het beste kan beoefenen. Van serieuze tot grappige workshops tot romantische workshop.

Wizardi-diamond-painting-ijsje koelkastmagneet
Een ijsje om bij weg te smullen
Wizardi-diamond-painting-koelkastmagneet

Mierzoete traktaties

Diamond painting is hot. Iedereen kan het, en je hebt een gezellige bezigheid met na afloop je eigen diamond painting! Hoe leuk is dat? Als je van bling bling houdt, dan spreekt deze blog met mierzoete traktaties je vast wel aan. Alle diamond painting setjes zijn om bij weg te smullen. Nou ja, bijna dan. Gelieve niet te eten, maar je wilt er bijna je vingers bij aflikken zo zoet zijn ze.

vriendinnen uitje thuis-goedkoopMet dit thema kun je zelf een workshop diamond painting voor thuis organiseren met je vriendinnen. En wil je het helemaal gezellig maken? Dan kun je je vriendinnen verrassen met zelfgemaakte zoete hapjes voor een high tea. Een leuke afwisseling tijdens de pauze met diamond painting.

Maar goed, over de setjes in dit blog. Het is eenvoudig. We hebben hier even voor het gemak een kleine selectie aan diamond painting setjes op hout plakken vermeld. Deze veelal grappige en zoete setjes zijn erg gemakkelijk om tijdens een workshop voor diamond painting te gebruiken. Elke set in onze webshop zijn kant en klare hobby sets waar je geen extra accesscoires voor hoeft bij te bestellen.

Wil je een goed idee krijgen hoe dit werkt en eruitziet? Bekijk dan onderstaande korte video om een impressie te krijgen.

Wizardi-diamond-painting-koelkastmagneet koekje

Zien hoe het werkt? Bekijk de video.

Wizardi-diamond-painting-decoratie-hanger-IJshoorntje-75-cm

Diamond painting als koelkastmagneten

Je kunt de diamond painting die je op een houten bord plakt voor meerdere dingen toepassen. Je kunt ze als decoratiehanger gebruiken in huis, in de auto of waar dan ook. Maar je kunt ze ook als koelkastmagneet gebruiken. Bij elke set diamond painting op hout zit er namelijk een plakstreep bijgeleverd die magnetisch is. Zo plak je de plakstrip vast aan de achterkant, en heb je een super grappige koelkastmagneet.

diamond painting koelkastmagneten-01

Gebruik ze bijvoorbeeld als koelkastmagneten!

Een workshop voor thuis is tijdgebonden of niet?

Okay, de tijd. Je kunt het zo gek en zo lang maken als je zelf wilt. In bovenstaande afbeelding hebben we zelf ook een 3 diamond painting setjes gemaakt die je op de koelkast kan plaatsen. Qua tijd per setje ben je ongeveer 30 tot 45 minuten zoet. Afhankelijk hoelang je de workshop met je vriendinnen wilt gaan houden.

Kun je er ook voor kiezen om per persoon meerdere setjes te doen. We adviseren je niet meer dan 3 setjes per workshop te volgen. Anders ben je vrij veel tijd kwijt en ook al werkt deze hobby verslavend, het gaat om het plezier met je vriendinnen.

Wizardi-diamond-painting-koelkastmagneet