Cadeautips

Viering eenjarig bestaan!

viering-eenjarig-bestaan

[share title=””]
Viering éénjarige bestaan! – Op 1 november 2016 bestaat Hobby&Co 1 jaar! Voor wie ons nog niet kent, Hobby&Co is gespecialiseerd in duurzame houten bouwpakketten voor jong en oud. Als onderdeel van 100% VERRASSEND! willen we alle klanten bedanken voor het succes van het afgelopen jaar. Dankzij jullie leuke reacties op ons houten speelgoed was werken voor Hobby&Co elke dag weer een feest! Met onze gratis cadeau inpakservice werden er veel cadeautjes gekocht en ingepakt om deze zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Met jou staan we hier graag even bij stil.

Unieke klantfoto’s

houten-uil-maken
Terugblik – in april 2016 zijn we een pilot gestart t.b.v. review actie. Door het plaatsen van een review maakte je kans maken om je aankoopbedrag terug te winnen. Daarnaast kon je ook een foto doorsturen van jouw bouwpakket. Hierdoor kon je ook je aankoopbedrag terug winnen. Deze pilot was een geslaagd succes en blijven we dan ook voortzetten.
Leuke inzendingen – Het afgelopen jaar ontvingen wij hierdoor vele orginele en creatieve creaties van in elkaar gezette houten bouwpakketten. We hadden verwacht dat de meeste creaties van kinderen tot jongvolwassenen te ontvangen. Echter, niets was minder waar. De meeste inzendingen waren afkomstig van volwassenen. Erg leuk om te zien. Zo zie je maar. Als het om knutselen, bouwen en verven gaat maakt leeftijd helemaal niets uit!
carousel-maken-hout
We zetten ook jou even in het zonnetje – In dit blog zetten we graag een aantal klanten van Hobby&Co in het zonnetje door het tonen van een aantal unieke klantfoto’s. Gelet op het waarborgen van privacy gegevens hebben we ervoor gekozen om geen namen te benoemen. Omdat we niet alle foto’s in dit blog kunnen tonen is er een kleine selectie gemaakt. Elke inzending wordt gewaardeerd, en plaatsen we altijd met jouw toestemming op de productpagina/Instagram.

“Extra leuk voor jezelf en ook zodat jouw kunstwerkje getoond wordt aan een breed publiek!”

Ben je nieuwsgierig naar wie jou zijn voorgegaan. Lees hier de vorige winnaars.
klantfotos-houten-bouwpakket volkswagen, land rover defender, piratenschip
Timberkits – Spelen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom zijn de houten bouwpakketten in onze webshop sterk geprijsd met het oog voor millieu. Originele bouwpakketten met FSC keurmerk, mooie prijzen voor ieders budget. 2016 betekende voor Hobby&Co ook uitbreiding in het assortiment met de bouwpakketten van Timberkits.
Educatief speelgoed – Net als jij zijn we dol op leren, knutselen, bouwen en verven. De educatieve Timberkits bouwdozen sluiten hier naadloos bij aan. Kinderen kun je hiermee spelenderwijs kennis laten maken met mechaniek. Daarom zijn we trots de Timberkits bouwpakketten in ons assortiment op te nemen, en hopen dat je er veel speelplezier aan beleeft.

Tijdelijke actie

happy-birthday
Speciaal voor jou – Niet alleen voor ons is het feest, maar voor jou nu ook. Tot 30 november 2016 ontvang je tijdelijk korting op vele populaire houten bouwpakketten. Uiteraard ben je van ons gewend om ook nog 2% IDEAL korting te ontvangen. Dit aanbod blijft bestaan en geldt nu ook. Bekijk hiervoor de kortingspagina.

Dankwoord:

Bedankt voor het succes van afgelopen jaar! Samen met jou kijken we uit naar volgend jaar waarin onze webshops uitgebreid zullen gaan worden met nog meer leuke hobby & cadeauartikelen. We blijven uitkijken naar jullie leuke klantfoto’s, en wensen jou veel bouwplezier!

Namens John & Pieter van 100% VERRASSEND!