Cadeautips, Nieuws

Verlanglijstje voor Sinterklaas

Sinterklaas cadeau ideeen

Bekijk hier het nieuwste Sinterklaas blog van 5 november 2018

Sinterklaas is in het land

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Afgelopen zaterdag 12 november 2016 was het dan zover. Sinterklaas kwam aan in ons kikkerlandje en dit jaar werden de Sint en zijn Pieten warm onthaald in de plaats Maassluis. Dat betekende maar 1 ding. Alle kinderen in Nederland kunnen weer het Sinterklaasjournaal volgen. Voor wie dit vergeten is, elke avond rond de klok van zes t/m 4 december 2016 kun je volop genieten van alle perikelen rondom Sint en zijn Pieten.

Sinterklaas verlanglijstje maken

Begin op tijd met het maken van je verlanglijstje voor Sinterklaas. Sint heeft het dit jaar extra druk om alle cadeautjes op tijd te bezorgen. Natuurlijk wordt de Sint bijgestaan door zijn hulppieten, maar we kunnen hem wel een beetje helpen.
Knutselsets bouwpakketten – In de aanloop naar pakjesavond mag jij natuurlijk ook al je schoen zetten. Om makkelijker een keuze te maken vind je hier een selectie van het nieuwste educatief houten speelgoed voor kinderen. Speelgoed moet natuurlijk wel veilig voor je zijn. Daarom zijn onderstaande bouwpakketten bij Hobby&Co al voorgezaagd en kunnen vernist of geverfd worden. Ook zijn dit complete bouwsets waarbij je geen aanvullend gereedschap, lijm of verf hoeft te kopen.
schoen-zetten-voor-sinterklaas
Educatief speelgoed geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar
Met de toepasselijke naam “My First Wooden Kit” van Artesanía Latina is het houten speelgoed voor kinderen een creatief begin om de motoriek te vervaardigen. Het zijn complete bouwpakketten voor de jongste bouwers waarmee ze unieke voertuigen, vaartuigen of vliegtuigen kunnen maken! Deze  knutselsets bestaan uit laser gesneden houten onderdelen, schuurpapier, afplaktape, penceel, verf, lijm, pincet en stickers. Je hoeft er dus geen extra’s bij te kopen. Bekijk hier de complete collectie van Artesanía Latina.


Sinterklaascadeaus geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar
De Art & Wood bouwpakketten van Artesanía Latina zijn gecertificeerd met het FSC keurmerk. Het zijn bouwpakketten met een makkelijk te volgen handleiding. Leuk voor meisjes die zelf een sieradendoos willen maken, een talentvolle pianist in de dop of zelf een spaarvarken wil maken!

Sinterklaas cadeaus tot 25 euro voor kinderen vanaf 8 jaar
Als je een Sint cadeau zoekt voor kinderen vanaf 8 jaar is de junior collectie van Artesanía Latina het perfecte speelgoed! De junior collectie heeft de coolste boten en schepen die er te vinden zijn zoals een vikingschip, zeilboot, Romeinse galei, Hobie Cat catamaran zeilboot om een paar op te noemen. Met de stap voor stap handleiding kunnen de jonge kinderen met een beetje hulp van mama of papa een stoere boot maken.