Top 12 – Schilderen op nummer canvas van Wizardi

Schilderen op nummer zwaan

Ontdek jouw verborgen talenten

Met Wizardi schilderen op nummer maak je van een eenvoudige canvasdoek, een heus schilderij voor aan de muur. Iedereen kan schilderen. Dus ook jij. Met een ruim assortiment van verschillende canvasdoeken is er genoeg keus om eens lekker creatief bezig te zijn.

Wizardi heeft recent een naamswijziging doorgevoerd. Voorheen heette het bedrijf Artventura. Wellicht dat je ze daarvan kent. Elk schilderen op nummer set is bijzonder en werkt middels het bekende nummeringssysteem. Schilder de vooraf genummerde vlakken door ze kleur voor kleur in te kleuren. Zit er veel blauw in? Begin dan eerst met bijvoorbeeld blauw en werk daarna met de kleur die je graag wilt schilderen. Dat werkt eigenlijk het beste, maar hey, je moet het vooral doen zoals je zelf wil.

Wat zit er in deze sets?

Elke set bevat natuurlijk een mooi canvasdoek, controleblad, verf en penselen. De verf is met waterverdunbaar en is na +/-30 minuten droog en watervast. In tegenstelling tot de oude sets zijn deze nu vooraf kant en klaar bevestigd aan het frame. Dus je kunt direct beginnen met het verven op nummer!

Mocht je zelf nog de keuze willen hebben in welke penseelsoorten wilt gebruiken? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen uit dunne penselen, wat dikkere of middelfijne, platte penselen voor het verven.

Praktische accessoires!

Deze zijn eenvoudige bij te bestellen via onze webshop. Met Wizardi verven op nummer maak je een mooie eyecatcher voor aan de muur. Zeker nu het lente is, kun je op je balkon of tuin heerlijk in de weer met schilderen. De twee schildersezels klein of groot zijn afhankelijk van hun afmetingen, geschikt als tafelezel of voor grote schilderen tot 67 cm hoog.

Nu de mooiste tijd van het jaar aangebroken is, kun je je lol op met bloemschilderen, stilleven, landschappen, personen, dieren. Of als je een modern interieur hebt kun je ook je creativiteit ook kwijt in abstracte schilderen op nummer sets.

Schilderen op nummer landschappen

Stel je eens voor. Een beroemd schilderij van Vincent van Gogh of August Herbin aan jouw muur, een zonnig Italië, en prachtige landschappen om uren naar te kijken of abstracte schilderijen van dieren? En dat allemaal door jou geschilderd. Ontdek jouw verborgen talenten met deze schilderijen te schilderen op nummer.

De nieuwe collectie van Hobby&Co met de schilderen op nummer van Wizardi bevat een heleboel sets voor volwassenen en kinderen waarmee je het interieur een complete andere look and feel geeft. In dit blog vindt je daarom de leukste schilderen op nummer variaties.
De Wizardi schilderen op nummer hobby pakketten zijn kant en klare schilderen op nummer inclusief canvas doeken. Er zijn ook schilderen op nummer sets voor kinderen verkrijgbaar.

Top 12 schilderen op nummer

  • No products in the cart.