Cadeautips

Tips voor je bouwpakket

tips houten bouwpakket

[share title=””]

Tips voor je bouwpakket

Onze trouwe fans weten het al en misschien jij nu ook. In onze shop vind je een diverse keuze aan houten bouwpakketten. Van houten bouwpakketten dino’s tot stoere schepen, vaartuigen en beroemde gebouwen. Twijfel je eraan of je zelf een bouwpakket tot een succes in elkaar kan zetten? Graag geven we je hier een aantal praktische tips.

Wat heb je nodig?

1. Een houten bouwpakket
Bij bijna elk bouwpakket vind je een online beschrijving hoe je deze in elkaar kunt zetten. Wil je eerst klein beginnen? Kies dan een kleiner bouwpakket uit om te proberen. Over het algemeen geldt. Hoe groter het houten bouwpakket, hoe moeilijker. Zo kun je bij elke aankoop een stapje verder gaan. Elk bouwpakket bevat een nummeringssysteem. Hiermee kun je stap voor stap de triplex onderdelen een voor een in elkaar zetten.
2. Lijm
Zoek je een goede lijm voor je bouwpakket? We hebben verschillende soorten lijm beschikbaar. Kies een lijmsoort die jij handig vindt. Onze lijmen zijn kindvriendelijk, voor diverse ondergronden te gebruiken of transparant. Zo ben je ook nog eens goedkoper uit want je hebt bij het aanbrengen maar een klein dotje lijm nodig.
Tip: Lijm niet alles in een keer vast, tenzij je zeker weet welke onderdelen in elkaar passen. Je kunt ook eerst het bouwpakket in elkaar zetten, en de overige onderdelen later plakken met lijm.


3. Verf
Acrylverf is praktisch in gebruik en verkrijgbaar als set van 12 of als set van 4 kleuren. De verf is geschikt om eventueel te mengen. De verf droogt langzaam op dus mocht je niet tevreden zijn over het eindresultaat na het drogen. Dan kun je de verf nogmaals aanbrengen voor een beter resultaat.
4. Geduld
We gaven al een kleine hint. Begin klein. Geduld is ook hier een schone zaak en het zou zonde zijn als je niet tevreden bent over het eindresultaat.
Onze ervaring en die van klantervaringen leert dat het puzzelen met houten bouwpakketten ontspannend werkt.
Voor kinderen maar ook voor wat ‘oudere’ volwassenen kan dit helpen de motoriek te vervaardigen. Je zult merken dat je het vanaf het begin af aan leuk vindt om heerlijk een middagje te knutselen. Ben je klaar met knutselen, geef je houten bouwpakket een leuk plekje in huis om nog eens naar te kijken. Of geef er een cadeau.
[button size=”medium” style=”alt-button secondary” text=”Bekijk alle bouwpakketten” link=”https://www.hobbyco.nl/product-categorie/alle-bouwpakketten/”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *