Cadeautips

Tips voor in de kinderkamer & babykamer

kinderkamer ideetjes

Kinderkamer ideeën om zelf te maken

Origineel kraamcadeau – Wat moet je iemand geven als kraamcadeau? Als je origineel uit de hoek wilt komen bij je beste vriendin, zus of schoonzus vind je hier leuke cadeautips. Een mobiel voor boven de wieg om zo te geven als houten bouwpakket of om zelf al helemaal in elkaar te zetten, te verven, vernissen en direct klaar als cadeau te geven. Ook geven we je hier leuke ideeën voor kinderkamers.

Mobiel voor boven wieg

Kraamcadeau tip 1 – Plaats een babymobiel voor boven de wieg of ledikant en maak deze zelf met een van onze leuke houten bouwpakketten. Een vliegtuigje doet het altijd goed boven de wieg. Bijvoorbeeld het hout modelbouw voor kinderen dubbeldekker vliegtuig, houten bouwpakket Messerschmitt BF 109. Knoop er een touw omheen en pin deze vast in het plafond. Klaar is kees! Je kunt deze houten mobiel voor in de kinderkamer ook verven en raden je aan om deze ook te lijmen.
baby mobiel wieg

Wat is nog meer leuk voor boven de ledikant?

Kraamcadeau tip 2 – Het houten bouwpakket Pterodactylus is een vliegende dinosaurus. Vrij bekend onder veel kinderen van films zoals Jurassic Park, series en speelgoed. Deze houten dino is gemaakt van triplex hout. Als je het schuurt en lakt met vernis tover je deze houten dino om tot een kindvriendelijk en dus veilige mobiel voor boven de wieg.

Dino kinderkamer

Kinderkamer ideetjes – Deze vliegende dino heeft een spanwijdte van +- 30 cm en heb je een grotere kinderkamer? Dan kun je aan de slag met de Pterodactylus dino XL. Deze coole dinosaurus heeft zelfs een spanwijdte van 120 cm! Omdat deze dino bouwpakket zo groot is misstaat deze ook niet in een kinderkamer voor wat oudere kinderen tot 13 jaar.
vliegende-dino

Knutseltip: Originele wanddecoratie voor in de kinderkamer

Je kent dat wel. De meubels, bed is besteld, de muren zijn geverfd in leuke vrolijke kinderkamer kleuren en je mist ‘iets’ om het geheel af te maken. Kies een van de 7 dierenkoppen als wanddecoratie voor in de kinderkamer. Een leuke tijdloze woonaccessoires waarmee je de fantasie en creativiteit van kinderen op een positieve wijze prikkelt.

Hoe maak je een safari /jungle kinderkamer?

Kinderkamer ideetjes – Simpel. We leggen het je graag uit. Er is keuze uit 7 verschillende dierenkoppen zoals de neushoorn, hert, uil, olifant, bulldog, teckel of giraffe. Een neushoorn, olifant en giraffe passen het meest bij het beeld van een safari kinderkamer.
Je kunt ervoor kiezen om deze dierenkoppen samen met je zoon, dochter in elkaar te zetten aangezien deze bouwpakketten geschikt zijn voor de leeftijd vanaf 7 jaar. Je kunt deze ook als verrassing zelf in elkaar zetten, verven, vernissen en ophangen aan de muur voor als je kinderen uit school komen. Als dat geen verrassing is?
wanddecoratie-dierenkoppen
Voor nog meer inspiratie voor je kinderkamer Google op dino kinderkamer of safari of jungle kinderkamer. Via Google afbeeldingen tref je hele leuke sfeerbeelden om ideeën op te doen! Hier kun je kijken welke kleuren verf het beste passen bij een thema kinderkinderkamer etc.

Bekijk alle puzzels
Designed by Freepik
Designed by Freepik
Designed by Freepik
Designed by Freepik