Cadeautips, Nieuws

Shaun het schaap – educatief speelgoed vanaf 3 jaar

shaun the sheep spelletjes

[share title=””]

Leren ontwikkelen met Shaun the sheep

shaun the sheep spelletjesOnder educatief speelgoed voor kinderen verstaan we de verstandelijke ontwikkeling voor je kind. Het houten speelgoed voor kinderen vanaf 3 t/m 6 jaar van Timberkits sluit hier goed bij aan. Kinderen leren met deze grote bouwdozen hun fantasie en creativiteit te ontwikkelen, maar wel op een hele spelenderwijze! Ook worden kinderen met dit houten speelgoed uitgedaagd om zelfstandig en logisch na te denken. Iets wat ze in hun verdere leven zal helpen. Graag vertellen we je hier meer over en we maken weer de winnaar bekend van onze review actie!

Shaun the sheep speelgoed

Ken je Shaun misschien al van de buis? Shaun is een jong, intelligent schaap dat in de geliefde kinderserie iedere keer kleine avonturen beleeft op de boerderij waar hij woont.
Shaun is geen kuddedier, zoals de andere schapen en komt hierdoor regelmatig in bijzondere situaties terecht, samen met de boerderijhond Bitzer, de drie ondeugende biggen of de slaperige boer, die het niet altijd snapt. Nu verkrijgbaar bij Hobby&Co als mooi cadeau voor kinderen in de vroege ontwikkeling van hun leven.

Hoe werkt het?

Grote mechanische bouwdozen – Om te beginnen bestaan de complete sets uit voorgezaagde onderdelen die je met behulp van de geïllustreerde foto handleiding makkelijk in elkaar kan zetten. Dus als je als ouder de Engelse taal niet beheerst kun je alsnog dit bouwpakket in elkaar zetten.
De robuuste houten onderdelen zijn kindvriendelijk dus veilig zodat ze zich niet kunnen bezeren. De een noemt het constructiespeelgoed en de ander noemt het mechanisch speelgoed. Hoe je het ook noemt, het is leuk leerzaam speelgoed voor jonge kinderen. Ook hoef je zelf geen extra gereedschappen te kopen dus je kunt direct aan de slag!
shaun-the-sheep-producten
De onderdelen hoef je niet perse te lijmen – Voor kinderen in deze leeftijdscategorie is het leuker om deze bouwpakketten meerdere keren in elkaar te zetten. Daarom adviseren wij je de 1e keer de onderdelen niet direct te lijmen. Zo kan het bouwpakket weer uit elkaar gehaald worden en kinderen telkens opnieuw uitgedaagd om dit bouwpakket in elkaar te zetten.
Eenmaal uitgespeeld? Lijm de onderdelen vast en spelen maar! De onderdelen hoef je niet te verven want alle karakters van Shaun the sheep zijn al voorbeplakt. Perfect voor jonge kinderen.


winactie shaun the sheep
Tot en met 26 februari 2017 verloot Hobby&Co via Hippeshops.nl een van deze leuke bouwdozen van Shaun het schaapje. Wat moet je doen om kans te maken op een mechanisch houten bouwset Shaun het Schaap met de slaperige boer t.w.v. €24,95 van Hobby&Co? Ga hier direct naar de actiepagina om kans te maken.

Win shoptegoed!

Zoals elke maand maken we in ons blog bekend wie gratis shoptegoed heeft gewonnen bij Hobby&Co door het schrijven van een review. Ondanks de vele reacties feliciteren wij dhr. van Grunsven die een review schreef over de mechanisch bouwset tractor. Lees hier de beoordeling of bekijk de vorige winnaars.

[button size=”middle” style=”alt-button secondary” text=”Bekijk ook eens de bouwsets vanaf 7 jaar” link=”https://www.hobbyco.nl/?s=timberkits&post_type=product&dgwt_wcas=1″]