Hobby&Co is gespecialiseerd in Wizardi diamond painting en schilderen op nummer voor kinderen én volwassenen. Wij zijn sinds 2013 actief in Nederland en België en hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

FSC Keurmerk

Een groot deel van onze houten bouwpakketten is gemaakt van hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor FSC-gecertificeerde producten draag je bij aan het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Deze producten zijn in onze webshop te herkennen aan het FSC-logo. Lees hier meer over het FSC Keurmerk bij Hobby&Co.

Als je kiest voor onze bouwpakketten kies je voor duurzame kwaliteit. Als een bouwpakket toch niet aan jouw verwachtingen voldoet of dat je om een andere reden niet helemaal tevreden bent kun je jouw bestelling altijd binnen 30 dagen retourneren. Lees hier meer over onze vier belangrijkste zekerheden.

Veilig online winkelen

Wij vinden het erg belangrijk dat je bij Hobby&Co zonder zorgen veilig en vertrouwd kunt winkelen. Alle betalingen worden middels een beveiligde verbinding tot stand gebracht.  

Voordelen van Hobby&Co

    • Lage verzendkosten en afhalen bij DHL
    • Voor 12.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden
    • 14 dagen bedenktijd
    • Veilig online en achteraf betalen
  • Gegarandeerd duurzaam met het FSC Keurmerk

Hobby&Co is onder andere bekend van:


Heb je nog vragen of suggesties over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 085 060 2433.

  • No products in the cart.