Onze zekerheden

Veilig online winkelen en betalen

Korting met idealAlle geldtransacties zijn bij ons 100% veilig. Al het betalingsverkeer wordt voor ons verwerkt door Mollie. Mollie staat garant voor een 100% beveiligde en versleutelde verwerking van jouw betaling. Dit betekent dat niemand toegang kan krijgen tot jouw persoonlijke gegevens en dat je je dus geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de transactie. Sisow waarborgt jouw veiligheid namelijk met een veilige SSL-verbinding.

Zorgvuldig bezorgd door PostNL

Zorgvuldig bezorgd door PostNLWij streven er altijd naar om producten die op voorraad zijn binnen 24 uur te verzenden. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur zijn besteld en betaald, worden dezelfde dag verzonden. Alle bestellingen worden zorgvuldig bezorgd door PostNL.

Zekerheid met het enige echte Webshop Keurmerk

Hobby&Co heeft het Webshop Keurmerk. Dankzij dit keurmerk weet je zeker met wie je zaken doet en heb je recht op bemiddeling bij eventuele klachten en geschillen. Bekijk ons Webshop Keurmerk certificaat op de website van Keurmerk.info.

Keuze uit FSC-gecertificeerde producten

FSC Keurmerk Hobby&CoEen groot deel van onze producten is gemaakt van hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De kwaliteit is niet alleen aantoonbaar beter dan de standaard (namaak) bouwpakketten zonder dit keurmerk maar door de aankoop ervan draag je tevens bij aan het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Lees hier meer over het FSC Keurmerk.