Nieuws

Nieuw: houten modelbouw schepen van Mamoli

mamoli houten modelbouw

Nieuw binnen!

Hobby&Co breidt uit! Maandelijks vind je in onze hobby en modelbouwwinkel de leukste en nieuwste houten modelbouw voor beginners en voor gevorderden.

Deze maand hebben we ons assortiment uitgebreid met houten modelbouwdozen voor voor de leeftijd vanaf 14 jaar.

Welkom in de wereld van Mamoli Dusek modelbouw

Ontdek de historische scheepsmodellen van beroemde schepen van Mamoli. Deze houten modelbouw schepen zijn te onderscheiden in twee overzichtelijke categorieën. Namelijk voor de beginnende bouwer onder de naam Mini Mamoli en de gevorderde scheepsmodelbouwer onder de naam Mamoli.

De modelbouwpakketten zijn voorzien van duidelijke stap voor stap bouwinstructies en 1 op 1 bouwtekeningen zodat je jouw hobby met heel veel plezier kunt uitoefenen!

De houten modelbouwdozen van Mamoli zijn voorzien van een mooie verzorgde verpakking, en maakt het hierdoor perfect geschikt als cadeau voor de echte liefhebber.

Mini Mamoli bouwdozen

De naam zegt het al. Mini Mamoli is bedoeld voor jongere modelbouwers vanaf de leeftijd 14 jaar en de beginnende modelbouwer die nog geen ervaring heeft met houten modelbouw. Qua moeilijkheidsgraad is er bij het samenstellen van deze sets goed gekeken naar de haalbaarheid met betrekking tot het bouwen ervan.

Alle Mini Mamoli sets compleet geleverd met een voorgevormde romp. Op die manier hoef je de romp alleen maar te schuren, te voorzien van de latjes om vervolgens te verven en/of vernissen. En juist om die reden is het een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met houten modelbouw. Je kunt kiezen uit maar liefst 24 verschillende modelbouwpakketten.

Mini-Mamoli-HMS-Beagle-Zeilboot-houten-modelbouwpakket-verpakking blog
mamoli nederland

Ervaren scheepsmodelbouwer

Heb je al ervaring met historische scheepsmodellen? Als ervaren modelbouwer kun je kiezen uit maar liefst 19 modelbouwpakketten van Mamoli.

Deze nostalgische schepen brengen je terug in de tijd van de 16, 17 of 18e eeuw. Deze bouwdozen van Mamoli zijn vanzelfsprekend uitgebreider dan de Mini Mamoli sets. Het grootste verschil zin hem in de details en de onderdelen dien je zelf op maat te maken en in elkaar te zetten. De romp moet je in tegenstelling tot de Mini Mamoli modellen zelf vormen. Hierdoor zijn deze modellen een stuk uitdagender om te bouwen en geschikt voor volwassenen.

Dit klinkt misschien heel ingewikkeld maar met de bijgeleverde bouwtekeningen en instructies is het heel goed te doen. Twijfel je nog? Begin dan eerst met een Mini Mamoli pakket.

Ga goed van start met complete gereedschapsets…

Voor het bouwen van deze modellen heb je goed gereedschap nodig. Denk aan een hamer, schuurblok, lijm, hobbymes, vijl, penseel, pincet en kniptang. Deze gereedschappen zijn verkrijgbaar in verschillende voordelige gereedschapsets voor houten scheepsmodelbouw, deze kun je hier bekijken.

Aanvullend kun je dan nog het volgende nodig hebben: schuurpapier, lineaal, handboortje, nijptang, snijmat en vernis. Als je dit gereedschap nog niet in je bezit hebt dan kun je dit hier bekijken en bestellen.

… en maak een keuze uit 156 verschillende verkleuren verf

Je kunt bij Hobby&Co ook verf voor dit scheepsmodel bestellen. Je kunt kiezen uit de vele kleuren enamel verf van Humbrol.

Related Posts