Nieuw bij Hobby&Co: Wizardi Diamond Painting

Wizardi Diamond painting Nederland

Het is je misschien al opgevallen. De webshop van Hobby&Co heeft een nieuwe look en feel gekregen. Door een aantal veranderingen in het assortiment werd het tijd voor een kleine make-over waardoor we weer een tijdje meekunnen. Een van de veranderingen in het assortiment is de toevoeging van de diamond painting pakketten van Wizardi.

De pakketten beginnen vanaf € 3,95 voor een houten diamond painting hanger, erg leuk voor kinderen of als je wil kennismaken met diamond painting, tot de grotere werken voor de meer doorgewinterde diamond painters onder ons. Er is voor ieder wat wils.

[woodmart_title align=”left” woodmart_css_id=”5d26e44182d5a” title=”Het verhaal van Wizardi” title_width=”100″]

Het leuke van Wizardi is dat het niet simpelweg om diamond painting of schilderen op nummer gaat maar dat ze je met hun producten ook willen inspireren. Ze willen graag een beetje creativiteit en magie in het leven van mensen brengen door ze iets te geven waar ze van kunnen genieten. De collectie bevat meer dan 400 ontwerpen, met ten minste 10 nieuwe ontwerpen die elke maand worden uitgebracht.

Er worden 2.5 x 2.5 mm vierkante acrylsteentjes gebruikt voor het beste eindresultaat. Je ziet geen lege plekken op de foto en laat je mozaïek het licht reflecteren vanuit alle hoeken. Je zult een echt schilderij hebben, in plaats van een gedrukt canvas met een paar strass steentjes erop.

De kleeflaag is van de beste kwaliteit, die steentjes stevig bevestigt, zodat ze er niet afvallen.

De pakketten zijn geschikt voor diamond painters van alle niveaus. Er zijn pakketten voor beginners, maar ook voor gevorderde gebruikers.

De diamond painting pakketten worden niet in China gefabriceerd, in tegenstelling tot concurrerende merken of webshops. De gehele productiecyclus vindt plaats in eigen fabrieken. Dit geeft niet alleen de flexibiliteit om snel nieuwe ontwerpen en voorraadaanvullingen te realiseren, maar ze kunnen ook de kwaliteit op alle niveaus beter controleren.

Aandacht voor detail voor de consument. Wizardi biedt zowel een stylus als een pincet aan, zodat je je gereedschap kunt kiezen. De pakketten bevatten ook zakjes met sluitstrip, wat erg handig is. Deze kleine details zorgen voor een positieve gebruikerservaring.

[woodmart_title align=”left” woodmart_css_id=”5d26e7f55c11d” title=”Waarom wij enthousiast zijn” title_width=”100″]

Verpakking
Diamond painting is bij elk merk hetzelfde principe zou je zeggen, maar dat is niet altijd helemaal waar. De diamond painting pakketten van Wizardi worden geleverd in een nette doos met daarin de voorgesorteerde steentjes in losse (opnieuw dicht te maken) genummerde gripzakjes. Je ontvangt alle tools en een verzorgde handleiding waarin de werkwijze wordt uitgelegd.

Direct aan de slag
Je ontvangt je pakket dus niet in een losse zak met daarin een hele rits aan zakjes die je eerst nog moet uitzoeken en in bakjes moet doen. Je bent dan al snel een half uur bezig met nummers zoeken, etiketjes schrijven enzovoort, dat is bij Wizardi niet het geval, je kunt direct aan de slag.

Praktisch
Het liefst willen we de hele dag diamond painten maar het mooie van de doos is dat als je even iets anders te doen hebt, je alles lekker terug in de doos kunt doen en ruimte kunt maken voor andere dingen. Om vervolgens als je weer toe bent aan een ontspanningsmoment, je het diamond painting pakket erbij pakt en direct weer aan de slag kunt.

De kwaliteit
De pakketten zijn van hoge kwaliteit. Het canvas doek waar het patroon op wordt geleverd is stevig en het patroon is goed te lezen. De steentjes zijn van goede en gelijkmatige kwaliteit, de kleuren zijn mooi glimmend en kleurecht. Er zitten bijvoorbeeld geen rommeltjes in die totaal niets met diamond painting te maken hebben. Het formaat van alle steentjes is hetzelfde zodat het eindresultaat altijd netjes is.

Garantie
Bij alle pakketten van Wizardi wordt standaard 20% extra steentjes “diamonds” of “strass steentjes” bijgevoegd. Je ontvangt dus sowieso voor elke kleur 20% extra. De pakketten worden met de grootste zorg ingepakt, mocht er onverhoopt toch iets misgegaan zijn, bijvoorbeeld je mist een kleur of komt toch steentjes tekort, dan kun je contact opnemen en wordt het altijd voor je opgelost.

Wizardi verpakking dicht blog
Wizardi verpakking inhoud blog
Wizardi verpakking klein blog
Wizardi verpakking klein inhoud blog
[woodmart_title align=”left” woodmart_css_id=”5d26eeb879117″ title=”Onze favoriete diamond painting pakketten” title_width=”100″]

Wij hebben uiteraard ook onze favoriete diamond painting pakketten, je kunt ze allemaal bekijken door op de button onderaan te klikken. Wil je meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

[woodmart_products post_type=”featured” taxonomies=”1055″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][woodmart_button color=”primary” woodmart_css_id=”5d26f023ea301″ title=”BEKIJK NU ALLE DIAMOND PAINTING PAKKETTEN” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.hobbyco.nl%2Fproduct-categorie%2Fdiamond-painting%2F|title:Bekijk%20alle%20diamond%20painting%20pakketten||” full_width=”yes” button_inline=”no”]
Wizardi bestellen bij Hobby&Co
  • No products in the cart.