Nieuws

Deze muziekdoosjes klinken als lente in de oren

robotime-muziekdoosjes maken van hout

Originele muziekdoosjes van hout

Heb jij ook zo zin in lente? – Om direct in de stemming te komen hebben we de leukste lente cadeautjes voor je geshopt! Heerlijk om aan tafel te knutselen in de tuin. De knoppen zitten volop aan de bomen, het weer zit mee en de vogels fluiten. Een leuk begin van de lente. Met als aanwinst ons nieuwste houten speelgoed voor kinderen van Robotime. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen en we zijn benieuwd of jij ze ook net zo leuk vindt. Robotime is opgericht in 2007 en heeft als doel high tech speelgoed te ontwerpen. Met de 3d modellen van Robotime leren kinderen op spelenderwijze onderdelen in elkaar te zetten en stimuleert hen technische vaardigheden.

Houten muziekdoos “Birds”

Dit muziekdoosje met vogels is geschikt voor de leeftijd vanaf 6/7 jaar. Het bouwpakket ontvang je als compleet pakket waarin je met de eenvoudige handleiding de onderdelen in elkaar zet. Het aantal stappen van 47 lijkt misschien lang maar valt reuze mee. De triplex bouwplaten zijn voorgezaagd. De afbeeldingen zijn al voorbeplakt wat het direct makkelijker maakt om de onderdelen van elkaar te onderscheiden.
leuke muziekdoosjes van hout

Met echte muziek

Je hebt geen extra gereedschap nodig om dit leuke muziekdoosje in elkaar te zetten. Het bouwpakket bevat een kleurrijk pallet met de rode kuif van het vogeltje in het oog springend. Hierdoor heeft dit vogeltje wat weg van de roodkuiftoerako! Als kers op de taart mag er bij een leuk muziekdoosje natuurlijk geen muziek ontbreken. Met de melodie van “As time goes by” heb je een leuk educatief cadeau voor een jongen of meisje.
Wil jij jouw zoon of dochter blij maken met een van deze leuke muziekdoosjes? Via onze webshop kun jij deze al als 1e vooraf bestellen. De uiterste leverdatum voor een van deze vrolijke muziekdoosjes is 5 april 2017. Hobby&Co zorgt ervoor dat je bestelling netjes ingepakt wordt met eventueel cadeauverpakking.

Alle 4 de muziekdoosjes!

Bekijk nog meer creatieve 3D puzzels