Nieuws

Nieuw: Metal Earth metalen bouwpakketten

Metal Earth Star Wars

Metal Earth 3D bouwmodellen

De enige echte metalen bouwmodellen van Metal Earth zijn nu verkrijgbaar Hobby&Co. Als tegenhanger van onze houten bouwpakketten kun je met deze technische bouwpakketten en 3D puzzels nog veel meer bouwen. Een leuk tijdverdrijf voor in de avonduren, weekenden of in de vakantie.

Er is altijd een metalen bouwpakket waar jouw interesse naar uit gaat, zo zijn er Transformers 3D modellen, Star Wars bouwpakketten, vliegtuigmodellen, beroemde gebouwen en bezienswaardigheden, Marvel Avengers, unieke vlinders, Harry Potter, Batman, Star Trek, muziekinstrumenten, scheepsmodellen en nog veel meer.

Als je nog geen ervaring hebt met metalen bouwpakketten dan kun je het beste beginnen met de metalen bouwpakketten voor beginners of gevorderde beginners. Voor iedereen die een leuke uitdaging niet uit de weg gaat kunnen we de bouwpakketten voor gevorderden en vergevorderden van harte aanraden.

Populaire metalen bouwpakketten

Praktische tips en productinformatie

Nog een aantal praktische tips voordat je aan jouw metalen model begint:

De belangrijkste: Lees eerst de bouwinstructies, het klinkt voor de hand liggend maar begrijp hoe de onderdelen samenkomen, dan kun je eigenlijk nooit vergissingen of fouten maken.

Als je de metalen lipjes meer dan 1 keer heen en weer vouwt langs de vouwlijn, zal het verzwakken of eventueel breken. Zorg er daarom voor dat je voorzichtig te werk gaat door eerst te kijken hoe het precies in elkaar moet komen.

Gebruik een pincet zodat je nauwkeuriger kunt werken en knip bij voorkeur de metalen onderdelen uit de metalen bouwplaat met een kniptang.

  • Inclusief bouwinstructies
  • Knip de onderdelen makkelijk uit de vormen
  • Makkelijk te volgen bouwinstructies
  • Geen lijm of soldeer nodig
  • Materiaal: Metaal
  • Aanbevolen voor 14 jaar en ouder. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar

Deze gereedschappen heb je nodig:

Bekijk alle metalen bouwpakketten van Metal Earth

Bekijk alle Metal Earth modelbouw