Cadeautips

Leuk door de brievenbus!

Nijlpaard - Houten bouwpakket

[share title=””]
Leuk door de brievenbus! Geen tijd om te wachten op de bezorger? Geen nood. Hier vind je een leuk cadeau tot 10 euro. Bij Hobby&Co hebben we de leukste cadeaus tot 10 euro voor je geselecteerd die door de brievenbus gaan. Nu de scholen voor sommigen kinderen zijn begonnen, is dit een uitgelezen moment om jouw zoon of dochter te verrassen met een leuk bouwpakket.

Safari wild life bouwpakketten

safari dieren hout

Dieren houten bouwpakketten

Je hoeft niet speciaal naar Afrika geweest te zijn om te genieten van Safari dieren. Haal de bouwpakketten, leeuw, nijlpaard, tijger, giraffe, olifant, krokodil, neushoorn in huis en knutsel ze zelf in elkaar. Er is niets zo leuk om zelf creatief met hout te knutselen. En het is nog leerzaam ook!
Gouden tip:
Je kunt deze houten bouwpakketten ook van te voren verven. Leg de bijgeleverde houtplanken met hierin de onaangetaste onderdelen op een krant, verf ze met acrylverf, laat deze 1 uur opdrogen, en zet de onderdelen in elkaar. Eenmaal de houten onderdelen in elkaar gezet en gelijmd kun je de randen van de onderdelen nog even “aantippen” met verf.
Voor beginners adviseren wij in dit geval het bouwpakket in 1 kleur te verven met een kwast, penseel of een verfroller, maar mocht je je ervaren genoeg voelen dan kun je je slag slaan met de verschillende kleuren acrylverf.
giraffe van hout

Tijger van hout

Alle bouwpakketten zijn gemaakt van gecertificeerd hout met FSC keurmerk. Hierdoor koop je ook nog een verantwoord duurzaam cadeau. Deze tijger van hout besluipt zijn prooi om vervolgens de aanval in te zetten. Brul! Spaar alle wildlife safari dieren van hout en je hebt een heus speelparadijs in de kinderkamer. Dit houten bouwpakket t.w.v. €8.95 is een leuk cadeau idee tot 10 euro en past door de brievenbus.
Hobby&Co is altijd nieuwsgierig naar de mooiste creaties. Heb jij een houten bouwpakket geverfd? Laat het ons weten en wie weet delen wij jouw bouwpakket op Instagram!
tijger van hout
[ux_custom_products cat=”wildlife” products=”6509,3662,6576,2036,3651,5485,5485” columns=”4″ title=””]

[button size=”medium” style=”alt-button secondary” text=”Alle dieren bekijken” link=”https://www.hobbyco.nl/product-categorie/dieren/”]

Veilig achteraf betalen met AfterPay

AfterPay_Logo_