Cadeautips

Vakantie cadeau: Knutsel zelf een vliegtuig in elkaar

mechanisch houten bouwpakket dubbeldekker vliegtuig

[share title=””]

Biplane vliegtuig maken

Hoe knutsel je een vliegtuig in elkaar? Dat kan op vele manieren. Velen van ons hebben vroeger vliegtuigjes op school of thuis in elkaar gezet. Simpel met enkel papier of met een wc rol op school. Uren speelplezier beleefde je eraan. Nu je wat ouder bent kun je zelf een stapje verder gaan door een mechanisch vliegtuigje van hout in elkaar te zetten. Voor piloten, mariniers in de dop, jongens of stoere meisjes is dit een leuk tijdverdrijf.

Stap voor stap handleiding

We leggen je graag uit hoe het werkt. Het houten bouwpakket dubbeldekker vliegtuig van Timberkits bevat alles wat je nodig hebt om een mooi vliegtuig te maken. In elk bouwpakket ontvang je praktische Nederlandse bouwtips hoe om te gaan met het hout, lijm, verf en tips voor de afwerking.
houten vliegtuig van Timberkits

Compleet bouwpakket doosje

Het is een compleet doosje waarin de houtonderdelen al zijn voorgezaagd. Je hebt dus geen zaag of snij accessoires nodig. Ook zit er een mooi boekje inbegrepen met een stap voor stap handleiding. Deze handleiding is weliswaar in het Engels, maar niet getreurd!

Duidelijke stap voor stap afbeeldingen

De stap voor stap gebruiksaanwijzing is zo duidelijk in foto’s afgebeeld dat dit bouwpakket geschikt is voor de leeftijd vanaf +- 7 jaar. Wij hebben dit natuurlijk vooraf wel even getest. Daarom adviseren wij voor deze leeftijd een beetje hulp van vader of moeder.

Kinderkamer inspiratie

Het bouwpakket vliegtuig is al mooi van zichzelf maar je kunt het vliegtuigje ook eventueel verven met de POSCA verfstiften of met Acrylverf. Als je het vliegtuigje verft, foto doorstuurt en een review achterlaat maak je ook nog eens kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Hoe leuk is dat?
biplan-vliegtuig-bouwpakket timberkits

Echt ronddraaiende propellers

Het houten vliegtuig bevat echt draaiende propellers, en maakt mechanische bewegingen zodat het net lijkt of het vliegtuig vliegt. Door het aansturen van de kleine hendel kun je het vliegtuigje laten vliegen. Met deze Bi-Plane – dubbeldekker vliegtuig kun je zowel spelen en staat erg leuk in de kinderkamer. Positioneer het vliegtuigje op een plank aan de muur, of in een vitrine kast, en je hebt uren kijk of speelplezier.
[ux_custom_products cat=”vliegtuigen” products=”6509,3662,6576,2036,3651,5485,5485” columns=”4″ title=”Gebruik de slider rechts om alle vliegtuigen te bekijken!”]

[button size=”medium” style=”success” text=”Alles van Timberkits bekijken” link=”https://www.hobbyco.nl/?s=timberkits&post_type=product”]