Cadeautips, Nieuws

Kleine cadeautjes onder 10 euro

kleine cadeautjes onder 10 euro

Originele verjaardagscadeautjes tot 10 euro

In deze top 20 vind je kleine cadeautjes onder 10 euro geschikt voor kinderen – Zowel leuk om te geven voor jongens als meisjes. Van een sprookjesvilla poppenhuis tot een stoere Land Rover Defender. Hier vind je originele DIY gifts gemaakt van FSC hout. De houten bouwpakketten van Hobby&Co bieden een leuk tijdverdrijf voor je kids of om samen met ze te doen.

Constructiespeelgoed voor 7 jarigen

De “kleinere” bouwpakketten zijn met name geschikt om kinderen kennis te laten maken met constructiespeelgoed vanaf 7 jaar. Hiermee verfijn je je motoriek en leer je creatief denken. Onze bouwsets zijn prima te doen op kinderfeestjes en knutselpartijen. Ook voor scholen zijn deze bouwsets geschikt. Voor grotere aantallen kun je het beste contact met ons opnemen. Gegarandeerde speelplezier voor een middag knutselen alleen, met je broertje, zusje of ouders. En het is nog educatief ook!

Brievenbuscadeaus

Heb je weinig tijd gehad om een leuk cadeau te zoeken voor een kind? Met name de kleinere bouwpakketten passen makkelijk door de brievenbus dus je kunt er je neefje, nichtje, zoontje of dochter ook mee verrassen. Zeker als je niet weet wat je cadeau wilt geven, maar wel weet dat iemand gek is op dieren, auto’s, vliegtuigen of dino’s.

 

Bekijk de nieuwste 3D puzzels