Veilige webshop omgeving
De webshop van Hobby&Co is beveiligd door middel van een SSL Certificaat. SSL Certificaten beveiligen de verbinding tussen de bezoeker en de server, zoals een webserver, mailserver, Exchange of FTP-server. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden, zonder het risico dat ze in handen vallen van derden. Je kunt de beveiligde verbinding herkennen door het groene slotje in de adresbalk van de browser. Controleer het webadres: https://www.hobbyco.nl

Bescherming persoonsgegevens
Wij gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor de afhandeling van een bestelling of het sturen van een nieuwsbrief (indien je je hier voor hebt aangemeld). Wij hebben gezorgd voor een uitstekende systeembeveiliging zodat jouw gegevens niet zomaar door anderen kunnen worden bekeken en/of gestolen.
Wanneer je jouw account met persoonlijke gegevens wenst te verwijderen kun je dat altijd per post of per e-mail aan ons doorgeven. Onze Privacy Policy kun je hier lezen.

Veilige betaalomgeving
De betalingen via iDeal, overboeking en MisterCash worden bij ons afgewikkeld door de betalingsprovider Sisow. Bij het afrekenen wordt u automatisch doorverwezen naar een beveiligde internet omgeving waar u zonder dat iemand met u mee kan kijken en u de betaaltransactie zonder zorgen kunt voltooien.
Mollie waarborgt de veiligheid met een veilige SSL-verbinding. Uw gegevens worden dus versleuteld verzonden, het is niet mogelijk om deze informatie te onderscheppen of in te zien op welke manier dan ook. U kunt dit controleren doordat het webadres waarnaar u wordt doorverwezen begint met https://

  • No products in the cart.