Nieuws

Kerstdorp ideeën – Diamond Painting Kerstdorp

kerst inspiratie thuis trends 2019

Met deze diamond painting tover je een heus winter wonderland in huis!

Het Kerstdorp bevindt zich middenin een verscholen bos omringd met hoge dennenbomen. Dit diamond painting ontwerp is waar kunstwerk op zich. Het is een erg getailleerd schouwspel met sneeuw op de dennenbomen en op de daken van de kerst huisjes. De kersthuisjes hebben rood/bruin gekleurde stenen en de kozijnen zijn bijpassend groen van kleur. Aan alles is gedacht om jou in de juiste kerstsfeer te krijgen. Zelfs op de gevels bij de ramen ligt sneeuw.

kerst inspiratie 2019Gedetailleerd en kleurrijk

Aan de buitenkant van de kersthuisjes is vrolijke kerstversiering aangebracht met verlichting. En als je goed kijkt zie je zelfs een stal met daarin rendieren. Op het meest rechtse huis vindt je een bakkerij om heerlijke gebakjes en lekkernijen te kopen voor kerst. Voor de vitrine van de banketbakkerij zie je twee kinderen in de sneeuw staan die vol verwachting de geur opsnuiven van al het lekkers wat net gebakken is.

Overigens is het kerstdorp omgeven door sneeuw. Zo vindt je er in het midden van het dorp een grote kerstboom rijkelijk versierd met kerstballen en paarse slingers. Rondom de kerstboom heten de kinderen de kerstman welkom door Kerst liederen te zingen. Terwijl op de achtergrond de kerstcadeautjes al door elfjes worden ingeladen op de Kerstslee.

Rondom de kerstboom is een schaatsbaan aangelegd waar kinderen spelen, is er een snoepkraam met warme lekkernijen en bouwen kinderen een sneeuwpop. Het leuke van dit diamond painting winter wonderland kerstdorp is dat hoe langer je er naar kijkt je steeds meer details ziet. Het meeste hebben we al verklapt, maar als je blijft kijken zul je betoverd raken door dit mooie schilderij voor tijdens de kerstdagen.

Op groot formaat

Dit meesterstuk heeft een afmeting van 100 x 68 cm en valt onder de categorie diamond painting groot formaat. Het is een diamond painting schilderij op een canvast doek. Dus je kunt naderhand jouw kunstwerk een mooi plekje geven aan de muur. De diamond steentjes zijn vierkant. Hobby&Co werkt alleen met vierkantje steentjes omdat de steentjes dan beter en vooral mooier op elkaar aansluiten. Je ziet dan geen witruimte ertussen wat de echtheid ten goede komt.

In dit Wizardi diamond painting pakket kerstdorp compleet met Kerstman, elfjes, sneeuwpop en kerstbomen zitten 64 verschillende kleuren inbegrepen! Je bent dus wel even zoet. Wil je op tijd beginnen en lekker aan de slag gaan? Dan is dit pakket een mooi vroeg kerstcadeau voor jezelf.

Afhankelijk van hoeveel tijd je aan jouw hobby wilt besteden, hebben we het vermoeden dat je hier toch echt wel een aantal uren mee zoet bent. Heerlijk! Even gedachten op niets en het voordeel is dat je in de aanloop naar kerst tijdens regenachtige, sneeuwachtige dagen lekker warm binnen met je warme chocomelk kunt gaan diamond painting.

Tadaa!

diamond painting groot kerst dorp

Ook benieuwd naar diamond painting wenskaarten?

Ook interessant?