Cadeautips

Houten bouwpakketten voor in de schoen

sinterklaas cadeaus

Kinderen vinden cadeaus het leukst wanneer ze zelf iets kunnen maken en knutselen. In onze webshop vind je dan ook veel houten bouwpakketten voor kinderen. De meeste bouwpakketten zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, soms is het aan te raden om het bouwpakket samen met een volwassene te maken, maar dat maakt het des te gezelliger. Wat het nog veel leuker maakt is dat de houten bouwpakketten de ontwikkeling en motoriek van kinderen bevorderen.
Al onze bouwpakketten zijn voorzien van het FSC keurmerk. Met dit keurmerk weet je zeker dat jouw aankoop op een duurzame wijze geproduceerd is. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Door FSC te gebruiken, draag je direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.
De leukste doe-het-zelf knutselcreaties vind je bij Hobby&Co. Zoek je iets leuks, tijdloos en betaalbaar voor in je interieur? Met de originele wanddecoraties zoals de hertenkop, neushoorn, giraffe of olifant creëer je mooie eyecatchers voor aan de muur. Zet het bouwpakket eenvoudig in elkaar en verf hem in jouw favoriete kleur met de los leverbare acrylverfsets. Succes verzekerd!
[ux_custom_products cat=”Dierenkoppen” products=”” columns=”4″]
Reis je graag met jouw familie de wereld rond op zoek naar mooie bezienswaardigheden? De houten bouwpakketten van bekende gebouwen zoals de Taj Mahal, eiffeltoren, het vrijheidsbeeld en de London Tower Bridge kunnen dan niet in jouw collectie ontbreken. Ben je meer een liefhebber van geschiedenis en cultuur? Het houten bouwpakket van de Sfinx van Gizeh kan dan zeker niet ontbreken. Bekijk hier al onze bouwpakketten.
[ux_custom_products cat=”Gebouwen” products=”” columns=”4″]
Wanneer je jouw bestelling betaald met iDeal krijg je automatisch 2% korting op je aankoop. Wanneer je het bouwpakket als cadeau wilt laten inpakken geef dit dan aan bij het afrekenen van je bestelling. Deze service is helemaal gratis! Maak het cadeau extra bijzonder door er een persoonlijke boodschap bij te doen.
Namens het Sint en Pieten team een fijne Sinterklaasfeest gewenst!
 

[button size=”medium” style=”alt-button secondary” text=”Bekijk alle bouwpakketten” link=”https://www.hobbyco.nl/product-categorie/alle-bouwpakketten/”]

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *