Cadeautips

Hoe knutsel je een eenhoorn?

eenhoorn knutselen

Maak in zes stappen van een paard een eenhoorn

Maar eerst even dit. Unicorns of eenhoorns. Om de oorsprong te achterhalen van deze extreem populaire viervoeter nemen we je mee terug naar memory lane.

Millennials love them

Ken je nog My little Pony? Millennials zijn er mee opgegroeid. Vanaf de jaren 80 mega populaire speelgoed pony’s voor kinderen met alle kleuren van de regenboog. Van vliegende pony’s, zwemmende zeepaard pony’s, broodtrommels tot allerlei hebbedingen.

my little pony 80's

Copyright: Redbubble

Toen hadden kinderen al een voorliefde voor de vrolijke regenboog kleuren. Hoewel de pony’s van nu er allang niet meer zo uitzien als de pony’s van de jaren 80/90 zijn ze nog steeds extreem populair.

Nog meer regenboog plezier

Het was ook wel de tijd van de troetelbeertjes. Wie kent ze nog?! En ja, weer die vrolijke regenboog. Wij denken dat eenhoorns niet bij een rage blijft, maar dat het altijd een onderdeel zal zijn van een breed scala aan gadgets en cadeaus.

Troetelbeertjes

Copyright: American Greetings + ByBecky

Eenhoorns zijn onschuldig, vrolijk, hebben glitters, nostalgisch en brengen je jeugdsentiment. Niet zo gek dus dat het aanbod van eenhoorns niet alleen bij kinderen gretig aftrek vinden, maar ook bij volwassenen. Van eenhoorn make-up zoals oogschaduw, eenhoorn tandpasta tot zelfs eenhoorn Star Bucks……..

Coole Star Bucks Unicorn koffie

En ja zelfs een unicorn Barbie®!

eenhoorn-unicorn barbie-mattel

Copyright: Mattel

Al enthousiast gemaakt met het eenhoorn virus? In slechts 6 stappen leggen we je het uit hoe je van een houten bouwpakket paard een eenhoorn maakt.

eenhoorn knutselen