Hobby&Co wordt vernieuwd + sneak preview

Nieuwe website Hobby&Co per 1 februari 2020

De drukte van de feestdagen ligt al weer achter ons en het nieuwe jaar is al weer van start gegaan. Bij Hobby&Co zitten we niet stil en hebben besloten om 2020 goed te beginnen en gaan de huidige website een mooie nieuwe uitstraling geven. De website wordt mooier, sneller, overzichtelijker, uitgebreider en vooral nog leuker om doorheen te struinen.

Het huidige assortiment blijft vrijwel hetzelfde, we gaan ons alleen meer richten op schilderen op nummer en diamond painting en minder op houten bouwpakketten. Met de nieuwe webshop worden er als aanvulling in het assortiment ook heel veel nieuwe schilderen op nummer designs toegevoegd.

Hieronder alvast een kleine selectie van nieuwe designs die je zeer binnenkort al kunt verwachten. Met als de meest opvallende en direct al onze favoriet de Mona Lisa als schilderen op nummer pakket.

[woodmart_gallery images=”45596,45597,45598,45599,45600,45601″ view=”masonry” spacing=”10″ horizontal_align=”center” vertical_align=”middle” img_size=”medium” columns=”3″ caption=”1″ lazy_loading=”no”]

We zijn op dit moment druk bezig met het bouwen van de nieuwe website en vanaf 24 januari zijn we ongeveer een week uit de lucht om alles om te zetten naar het nieuwe design. We openen de website op zaterdag 1 februari en gaan dan direct goed van start met introductie en outlet aanbiedingen waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%.

  • No products in the cart.