Nieuws

Gespot in MAX Magazine: sprookjesvilla poppenhuis

victoriaans poppenhuis bouwpakket

Ongekend speelplezier met dit Victoriaans poppenhuis

Voor alle mensen die graag lezen, de nieuwe MAX Magazine is uit! Voor wie MAX Magazine nog niet kent leggen we dat graag nog even aan je uit. MAX Magazine is een weekblad gericht op de doelgroep 50plus. Dat zijn 52 weken leesplezier boordevol aangrijpende verhalen, tips voor dagjes uit met het gezin of alleen, wonen en gezondheid. Man of vrouw, gezin, kleinkinderen, iedereen komt aan bod.

Gespot in MAX Magazine – houten poppenhuis

Deze week in de MAX – het houten bouwpakket poppenhuis van Hobby&Co. Maak in 246 stappen je eigen 3D puzzel Victoriaans poppenhuis van hout. Leuk cadeau voor je kleinkind of om zelf lekker bezig te zijn. Kom je er er niet uit met de bijgeleverde bouwtekening? Geen nood. Volg, start en pauzeer het instructiefilmpje van achter je computer waarmee ook jij dit bouwpakket in elkaar kan zetten. Een gegarandeerde leuke dag vol bouwplezier!

Lees de ervaringen en creaties van klanten die jou voorgingen op onze reviews pagina. Wie weet knutsel jij ook zo’n mooie creatie. Het houten poppenhuis kun je helemaal naar je zin maken. Maak een Hans en Grietje snoephuis, een heus Halloween spookhuis of een klassiek poppenhuis. Stuur een foto van jouw creatie en maak kans om shoptegoed te winnen t.w.v. 15 euro!

En onthoud. Je bent nooit te oud om te blijven spelen met een poppenhuis. Ontdek ook de mooie herinneringen van Sanneke op het blog van MAX Magazine. (Het poppenhuis in deze verwijzing is niet afkomstig van Hobby&Co).

Enkele MAX Magazine vermeldingen van Hobby&Co uit het verleden

Hier een kleine greep uit de onderwerpen die aan bod komen

Maar MAX Magazine is meer. Actuele artikelen uit jouw wereld, spelletjes, puzzelen, prijzen om te winnen, overzichtelijke televisie-en radioprogrammering. Puur afgestemd voor deze steeds maar groeiende doelgroep 50 plus.

Op diverse blogs zoals deze van Foodtrends 2018 kun je jouw vader/zus of moeder bijvoorbeeld handige tips meegeven dat het niet onverstandig is misschien iets meer Vitamine D en eiwitten te nuttigen. Of krijg ondersteuning met MijnIBDcoach. Dit kan hulp bieden aan mensen met de ziekte van Crohn.

Word vrienden met MAX

Je vindt er luchtige thema’s die makkelijk door te lezen zijn en vlot afgewisseld worden tot serieuze onderwerpen die voor deze doelgroep zeer herkenbaar zijn. Wil je even ontspannen en languit op de bank verdiepen in ouderenzorg, hedendaagse kunst of gewoon een leuk uitje vinden met al je kinderen en kleinkinderen? Op MAXmagazine.nl vind je het.

FAQs over Max:

  • MAX biedt hulp – Ombudsman
  • MAX is er voor jou – vrijwilligerswerk
  • Wekelijks door +-392.000 mensen gelezen (08-01-2018)
  • Wekelijkse oplage van meer dan +-138500 (08-01-2018)
  • Toe aan ontspanning? Bekijk de vele documentaires
  • Jouw mening telt! Doe snel en eenvoudig mee aan de MAX Opinie Panel