Cadeautips, Nieuws

DIY – Miniatuur schildersatelier

hoe maak je een miniatuur huisje

Hier laten we je zien hoe je een miniatuur kamer maakt

Even geen gedoe aan je hoofd? Start met het bouwen van het houten bouwpakket 3D miniatuur kamer. Het is bewezen dat schilderen en tekenen ontspannend werkt op de geest. Niet zo verwonderlijk dat deze hobby’s altijd hoog in top 10 lijstjes voorkomen met ontspannende activiteiten voor hem en haar.

Als je je wel eens hebt afgevraagd hoe je een schildersatelier in moet richten? Laat je inspireren door dit leuke miniatuur modelbouw huisje. Begin eerst eens klein met deze miniatuur kamer die alle attributen bevat die een schilder of kunstenaar in zijn atelier nodig heeft.

Het is het perfecte cadeau voor een hobbyist, schilder, tekenaar of kunstenaar. Deze miniatuur set van Creotime is een kant en klaar pakket om dit miniatuur schildersatelier precies zo na te maken als op de afbeeldingen.

Inbegrepen zijn:

  • Een schildersezel;
  • Schilderijen;
  • Vrouwenbeeld ter inspiratie voor schildertechnieken;
  • Bureau
  • Schilderskwasten;
  • Penselen;
  • Schildersdoek.

Daarnaast bevat deze complete set bouwmaterialen zoals textiel, papier, plastic, metaal en hout. Om het geheel in elkaar te zetten is ook een pincet, lijm, verf en een penseel aanwezig. Het enige wat je extra nodig hebt is eventueel acrylverf en hobbylijm.

Varieer met je eigen stijl en kleur

Wil je de miniatuur meubels precies verven zoals op de afbeelding? Dan hoef je geen extra acrylverf bij te bestellen. Kies je liever je eigen stijl en kleur voor de inrichting dan heb je ruime keuze uit ons assortiment. In onze online hobby winkel zijn diverse mooie pastelkleuren verf te koop om de meubeltjes, wanden, ramen, stoelen of kastjes te verven.

Een miniatuur verrassing in miniatuur

Ook zit er een kleine verassing in dit miniatuur kamertje. Kunstkenners zullen hun oog direct laten vallen op de tweetal miniatuur schilderijen uit de serie “Zonnebloemen” van kunstenaar Vincent van Gogh.

Met een oplettend oog zie je de “Vaas met twaalf zonnebloemen” en de “Vaas met vijftien zonnebloemen”.

Gebruiksvriendelijke handleiding

Daarnaast is er een gebruiksvriendelijke stap voor stap handleiding inbegrepen om dit kleine schildersatelier te voltooien. Officieel is deze set geschikt voor de leeftijd vanaf 6 jaar en ouder. Als een 6 jarige deze set zelfstandig zou moeten doen zijn wij van mening dat een beetje hulp van een ouder wel handig zijn. Puur om sturing te geven. De handleiding is in het Engels, maar dat maakt eigenlijk niet uit. Zoals je kunt zien op onderstaande afbeelding wordt elke stap heel duidelijk aangegeven met afbeeldingen.

Designed by Freepik

Creotime-miniatuur-kamer-Schildersatelier

Het miniatuur kamer heeft de afmeting van 13,5 x 19 x 19 cm en is vervaardigd op schaal 1:24. Vergis je niet. Het is niet een bouwpakket wat je 1,2,3, in elkaar knutselt. Sterker nog, het biedt uren plezier om in elkaar te zetten, wat ook het erg leuk maakt. Je kunt zelf bepalen of je start met het kamertje of dat je eerst alle meubels bouwt.

De houten onderdelen zijn al voorgestanst. Deze druk je er eenvoudig, maar wel voorzichtig uit met je vingers. Schuren is niet nodig dus je hebt ook geen zaag of ander snijmateriaal nodig.

3d miniatuur huisje

Creotime miniatuur kamer - Schildersatelier - Houten bouwpakket