Cadeautips

DIY: Een feestelijk Paascadeau knutselen

Knutselen met Pasen voor kinderen

Knutsels voor kinderen

Nog 27 dagen te gaan en dan is het Pasen 2017. Om precies te zijn begint eerste Paasdag op 16 april 2017. We genieten ervan om samen met Pasen te knutselen, te eten, veel tijd door te brengen met kinderen, familie en vooral geen stress. Ook gezellig te noemen zijn de ruim 350 verschillende bouwpakketten uit onze webshop. We noemen het DIY omdat je elk bouwpakket zelf kunt verven, beplakken en versieren met leuke Paasaccessoires. Leuk voor op school maar nog leuker voor in het Paasweekend.

Paastip: knutsel een uil van hout

Bosdieren zijn schuw en niet zulke liefhebbers van mensen – De uil vind het leuk om bewonderd te worden maar wel van een gepaste afstand. Ben jij dol op uilen? Verf en beplak je bouwpakket en creëer een mooie creatie voor in je kinderkamer. Dit bouwpakket voor kinderen is geschikt voor de leeftijd vanaf 7 jaar met een beetje hulp van een ouder. Verf de ogen van de uil, de veren en de uil komt tot leven. Klik op de afbeelding en lees meer over deze leuke kinderkamerdecoratie!
relatiegeschenken voor pasen

Olifanten kop voor in de kinderkamer

Olifanten zijn een van de leukste wilde dieren – Hun leefgebied bevindt zich in Azië, Afrika of de dierentuin gewoon in ons Kikkerlandje. De Indische of Aziatische olifant wordt zo’n 2.7 meter groot en heeft een gewicht van ongeveer 6000 kg. Hiermee is deze soort olifant de kleinste van van zijn soort. Het grootste landdier ter wereld is de Afrikaanse olifant.
De Afrikaanse olifant heeft grotere oren en langere slagtanden dan de Indische olifant. Ook wordt hij zo’n 4 meter groot en kan hij een gewicht krijgen van 7000 kg. Volgens het Wereld Natuur Fonds leven er momenteel ruim 690.000 Afrikaanse olifanten. Dit in tegenstelling tot de Indische/Aziatische olifant. De grootste kans om de Afrikaanse olifant tegen te komen zijn in landen als Tanzania, Zimbabwe, Kenia, Botswana en Zuid-Afrika. Haal deze olifant van 16 x 21 x 14 cm in huis en hang deze op een leuk plekje!
knutselen met pasen

3 biggetjes van de speelfilm Shaun the sheep

De meest stoute dieren op de boerderij – In de speelfilm Shaun the sheep zijn deze brutale varkens onmisbaar. De 3 biggen zijn hebzuchtig, vals en maken het Shaun the sheep en zijn vriendjes op de boerderij knap lastig. Terwijl Shaun het schaap orde wilt scheppen bij de kudde schapen weten de 3 biggen altijd roet in het eten te gooien. Met dit mechanisch speelgoed voor jonge kinderen vanaf 3 t/m 6 jaar maak je jouw kinderkamer compleet met duurzaam hout speelplezier!
Vanwege de grote stukken onderdelen, volledig voorgeschuurd, en bewerkt met vernis zet je op eenvoudige wijze dit educatief speelgoed in elkaar. De afbeeldingen van de biggen zijn al voorbeplakt en de randen van het hout zijn mooi glad. Hierdoor kindvriendelijk in gebruik. Een complete set met lijm en handleiding voor een knap staaltje mechaniek!
3-biggetjes-shaun-the-sheep

Paascadeautje voor de kleintjes

Terreinauto’s zijn ontwikkeld om op onverharde wegen te rijden – De meest moeilijke obstakels worden met de uitgeruste vierwielaandrijving met gemak overwonnen. Terreinwagens zijn tegenwoordig overal te vinden. In Afrika voor tijdens een safari en wist je dat de eerste voorlopers de half-track’s van Adolphe Kégresse (voor tsaar Nicolaas II in 1913) en die van André Citroën (jaren twintig) waren? De modelbouw voor kinderen – 4×4 Jeep is onderdeel van de “My First Wooden Kit” collectie van Artesanía Latina. Gemaakt om de jongste bouwers vanaf 5 jaar kennis te laten maken met hout modelbouw. Je kunt deze houten terreinwagen naar gelieve verven en lijmen in de kleur die je wilt.
paascadeau knutselen

Bekijk hier ons Paas blog van 2019!