Cadeautips

Diamond painting op hout plakken

Diamond-painting-op-hout-plakken

De laatste dagen van de zomervakantie worden heerlijk fris, fruitig en zomers warm. Om de komende dagen even verkoeling te zoeken heb je hier een aantal leuke diamond painting voorbeelden. Hoe plak je Diamond Painting op hout? In deze blog 2 korte video’s waarin je stap voor stap ziet hoe eenvoudig en leuk diamond painting op hout plakken is!

Diamond Painting op hout Cupcake!

Maar wat is nou eigenlijk diamond painting? Diamond painting is het maken van een “schilderij” door middel van het plakken van hele kleine steentjes die glanzen zodat het net lijkt alsof ze diamantjes zijn. Je kunt ze op hout plakken of bijvoorbeeld op een canvas doek. Op elke tekening plak je een bepaalde kleur zodat ze samen één geheel vormen. En als alle steentjes volgens de tekening geplakt zijn dan vormen ze samen een geheel en heb je een diamond painting schilderij.

Hieronder nog een DIY voorbeeld: ‘Hoe maak je een eenhoorn Diamond Painting op hout‘. Deze houten decoratiehangers kun je gebruiken als sleutelhanger, aan een rugtas bevestigen met een koord (niet bijgeleverd) of een mooie plek om in huis te geven. Een leuk  slaapkamer, kinderkamer of woonkamer idee.

Diamond Painting charms Eenhoorn - Unicorn