Diamond Painting kerstkaartjes

kerstkaart diamond painting

4 x originele wenskaarten maken

Kerstkaarten worden nog altijd veel verstuurd voor de kerst om prettige feestdagen te wensen en natuurlijk meteen een gelukkig nieuwjaar. Deze thema pagina kerstkaarten laat verschillende kerstkaart mogelijkheden van diamond painting zien. Kerst is dan ook de tijd van het jaar om lekker te gaan hobbyen. Nu de zomer al even voorbij is en de herfst volop bezig is, kun je nu alvast een voorproefje nemen om op tijd persoonlijke kerstkaarten te maken.

Hoe vaak is het je al gebeurd dat je vlak na Sinterklaas dacht: ‘Oh ja, kerstkaarten… ik had ze zelf willen maken dit jaar…’ Om vervolgens naar de winkel te gaan om dan toch maar weer van die kant-en-klare kaarten te kopen. Eigenlijk is zelf je kerstkaarten maken veel persoonlijker. Maar ja, tijdgebrek. Herkenbaar?

Laat zien dat je de ander waardeert met deze leuke kerstkaarten om zelf te maken. En dit allemaal onder het genot van warme chocomel met slagroom en pantoffels om je koude voeten. Daarom in deze blog 4 x diamond kerstaartjes om zelf te maken.

Diamond painting kerstkaart elfje

elfjes kerstkaart-diamond-painting-kerst

 

Diamond painting kerstkaart sneeuwpop

zelf kerstkaart maken-diamond painting-sneeuwpop

 

Diamond painting wenskaart kerstboom

kerstboom kerstkaart maken

Gnoom diamond painting kerstkaart

gnoom diamond painting kerstkaart

  • No products in the cart.