Nieuws

Deze Metal Earth sets kun je binnenkort verwachten

binnenkort verwacht metal earht

Graag geven we je een tipje van de sluier als het gaat om nieuwe producten die bij Hobby&Co binnenkort verkrijgbaar zijn. Er komen namelijk weer een heleboel 3D metalen modellen aan van Star Wars, My Little Pony, Back 2 the Future, Looney Tunes en meer! Houd daarom onze webshop goed in de gaten via de nieuw binnen pagina.

Star Wars Metal Earth

May the force be with you. Altijd al eens een Luke Skywalker helm, Elite Praetorian Guard of een Boba Fett helm willen hebben? Ondanks de kleine formaten die de modellen hebben, namelijk circa 8cm hoog zijn deze Metal Earth modellen een musthave onder echte Star Wars fans. En nog leuker zijn ze om ze in elkaar te zetten. Geschikt voor de leeftijd vanaf 14 jaar en binnenkort verkrijgbaar.

Tip: Bij alle Metal Earth modellen adviseren altijd de 3-delige Metal Earth gereedschapset te gebruiken.

star wars gadget metal earth modellen

Looney Tunes

Terug van weggeweest, Looney Tunes! De Metal Earth 3D modellen van Looney Tunes zijn bijna geland in Nederland. De bekende Warner Bros figuren waarmee het allemaal mee begon vindt je binnenkort bij Hobby&Co. Ontmoet Porky Pig, Bugs Bunny, Marvin the Martian, Sylvester en Yosemite Sam. En in deze sneak preview kun je alvast een aantal van hen bewonderen.

metal earth-looney-tunes-02

Meet the Flintstones

Een van de meest bekende en populairste animatieseries, The Flintstones kent iedereen uit zijn jeugd. Deze collectors item waarin Fred Flintstone en Barney in hun bekende prehistorische auto rijden is mooi vormgegeven door Metal Earth. De set is nu al verkrijgbaar in onze webshop en de karakters uit de serie zijn erg waarheidsgetrouw. Pre-order deze set als eerste. Yabadabadooh!

metal earth-flintstones-01

Back to the Future auto

Er zijn wel drie (!)Back to the Future films uitgebracht vanaf begin jaren 80 tot en met begin 90-er jaren. Met in de hoofdrollen Michael J. Fox, Christopher Lloyd en een prominente rol voor een auto. En niet zomaar een. Nee deze auto baarde opzien met twee dingen.

De DeLorean DMC-12 had naar boven slaande deuren en kon vliegen. Deze vliegende auto uit Back to the Future was destijds een glimp naar de toekomst.  Om precies te zijn 2015 in deel 2 van de films. In alledrie de avonturenfilms speelde de tijden zich wisselend af in het verleden rond 1955 tot 2015. Erg leuk jeugdsentiment voor iedereen die met veel plezier thuis naar deze films heeft gekeken. Herbeleef daarom leuke herinneringen aan jouw jeugd met deze mooie set van Metal Earth.

metal earth-back-to-the-future

My Little Pony

Van Metal Earth My Little Pony komen er 6 verschillende metalen 3D bouwpakketten. De bekende karakters zoals Rainbow Dash, Twilight Sparkle, Rarity,Pinkie Pie, Fluttershy, en Applejack zijn super schattig om te zien. En leuk om te sparen.

hobby-metal-earth-my-little-pony