Kooptips

De 25 meest originele diamond painting wenskaarten

Een wenskaart omdat je aan iemand denkt

Een kaartje versturen via post. Nog voordat het digitale tijdperk losbarstte was je aangewezen op de buurtsupers of boekenwinkels. Maar de consument snakt naar meer. Je zou bijna denken dat we tegenwoordig misschien minder kaarten versturen als pak ‘m beet 15 jaar geleden, maar niets is minder waar.

Juist in deze tijd van drukte waarbij het lijkt alsof we zo druk bezig zijn met onszelf, zijn onze momenten schaars en die van de ontvangers ook. Dus kun je iemand op een leuke originele manier feliciteren door een ‘ Happy Birthday’ wenskaart te sturen met een kleine verrassing. Hobby&Co heeft wellicht niet het grootste aanbod aan wenskaarten, maar wel een van de meest originele kaartjes om te versturen.

Wenskaarten voor elke gelegenheid

Bij Hobby&Co.nl vindt je kaarten voor elke gelegenheid. Een verjaardagskaart, geslaagd kaart, geboortekaartjes, uitnodigingen of zomaar een kaartje? Voor de grote momenten, maar ook voor de kleine en onverwachte momenten. Voor de creatieveling die van hobbyen houdt of om zelf aan de slag te gaan met diamond painting steentjes.

Want wat is er nou leuker dan iemand te verrassen met een persoonlijke touch? In onze hobby winkel vindt je bijvoorbeeld Halloween wenskaarten, verjaardagskaarten, kerstkaarten, feestdagen kaarten, grappige kaarten, kaarten met het thema liefde, kaarten voor kinderen of geboortekaarten.

De meest snoezigste wenskaarten die je maar kunt vinden

Iemand een glimlach op het gezicht te toveren? Met de wenskaarten van Hobby&Co heb je gegarandeerd succes bij een ander. Deze wenskaarten zijn mooi vormgegeven dus de ontvanger zal zien dat je echt moeite hebt gedaan om een mooie kaart te kiezen. Wie verras jij met een ultiem geluksmomentje?!

Door de wenskaarten van Wizardi maak je de jarige job, de liefste mama, geliefde blij met een kleine maar oh zo leuke verborgen schat aan Diamond painting!

Hoe werkt het?

Bestel eenvoudig de wenskaart(en) naar keuze en verstuur deze naar jezelf. Plak de diamond paining steentjes op de wenskaart zoals aangegeven in de bijgeleverde Nederlandse instructies. Schrijf vervolgens een leuke tekst binnenin de kaart en verstuur deze naar de ontvanger. De Wizardi diamond painting sets bij Hobby&Co zijn de meest duidelijke, overzichtelijke en complete sets die je maar kunt vinden.

En je kunt lekker vanuit je luie stoel even rondstruinen in deze top 25 originele wenskaarten en de kaart kiezen die je wilt. De wenskaarten van Wizardi diamond painting kun je zowel naar jezelf als naar de ontvanger versturen. Eenvoudig toch?

De diamond painting collectie van Wizardi is ook een originele manier om iemand kennis te laten maken met deze leuke hobby. De bijzondere wenskaarten bevatten o.a. Nederlandse instructies, genummerde gripzakjes met de diamond painting steentjes, diamond painting pen en natuurlijk een bijpassende envelop.

Bekijk ook eens Diamond Painting voor volwassenen

Photo by rawpixel.com from Pexels