Cadeautips, Nieuws

Bekijk de nieuwe voorjaarscollectie "Gepetto’s Workshop"

gepetto houten speelgoed

Nieuw binnen!

gepetto-workshop houten speelgoedHobby&Co viert de lente met de nieuwste voorjaarscollectie houten bouwsets van Gepetto’s Workshop. Met de 16 nieuwe houten bouwpakketten heb je nu nog meer keuze uit ons assortiment. Nog meer dino’s van hout, vliegtuigen en insecten om in elkaar te zetten. De verschillende knutselsets voor kinderen zijn geschikt vanaf 6 jaar met een beetje hulp van pa of ma. Geheel zelfstandig is dit houten speelgoed geschikt voor de leeftijd rond 8+.

Gepetto’s Workshop

Het houten speelgoed voor kinderen van Gepetto’s Workshop betreft allemaal voorgezaagde onderdelen. Deze onderdelen druk je eenvoudig uit de bouwplaten. Of gebruik een mesje om deze eruit te drukken. Ben je fan van oldtimers? Maak met de houten oldtimer cabriolet jouw unieke klassieker voor op de boekenplank, lijm de onderdelen vast en geef deze vintage car een likje verf. Hartstikke leuk voor in je kamer. Voor liefhebbers van de Koninklijke Landmacht is de houten gevechtsvliegtuig een stoer cadeau om te krijgen. Dit educatieve speelgoed voor kinderen bevat alles wat je nodig hebt om mooi kunstobject te maken.

Ontdek meer

Elk bouwpakket heeft een makkelijk te volgen nummeringssysteem zoals je van ons ook gewend bent. Ook is er een mini schuurpapier inbegrepen om de randen te schuren. Voor het groffe werk kun je altijd een schuurblokje bestellen samen met de vellen schuurpapier.
ouderwets speelplezier met houten speelgoed

Wissel verf af met verfstiften

Wissel eens af met kleuren en probeer eens de POSCA verfstiften. Een leuk alternatief voor acrylverf. Hiermee kun je preciezer het bouwpakket inkleuren. UNI POSCA verfstiften zijn speciale verf markers met verf op waterbasis dat sterk lijkt op acrylverf. De verfstiften zijn uitermate geschikt voor gebruik op de houten bouwpakketten maar daarnaast ook op andere ondergronden zoals papier, steen, kunststof en glas. De kleuren zijn met elkaar te vermengen als de verf nog niet droog is en overschilderbaar met andere kleuren.

<

Bekijk eens de lucifer bouwsets