Nieuws

Alle bouwinstructies voor je houten bouwpakket

bouwen met kinderen

Bekijk alle bouwinstructies

Altijd al willen weten van welke houten puzzels of bouwpakketten er bouwinstructies zijn? In dit blog vind je een duidelijk overzicht van alle bouwpakketten met FSC gecertificeerd hout. Als je voor het eerst bij Hobby&Co een houten bouwplaat koopt, wil je direct vol enthousiasme aan de slag. Daarom maken we het je eenvoudiger door dit overzicht met je te delen.
3d-puzzel-houten-bouwpakket-uil

Stap voor stap handleiding

Er zijn zowel van de Quay bouwpakketten als van de Timberkits bouwsets diverse instructies beschikbaar. De meeste bouwinstructies voor onze 3d puzzels zijn verkrijgbaar van de voertuigen. Dit zijn 17 duidelijke stap voor stap filmpjes die je kunt pauzeren of terugspoelen.
Zeker als je een beginner bent is het terugspoelen en pauzeren erg handig. Of als je een cadeautje zoekt voor diegene zodat hij/zij niet onbeslagen ten ijs komt. Bestel je een bouwpakket met handleiding van Hobby&Co? Dan tref je op de verpakking een gele sticker met QR code. Scan de QR code met je mobiele telefoon en je wordt doorgeleid naar onze pagina met praktische bouwinstructies! Shoppen bij Hobby&Co wordt hierdoor steeds leuker en overzichtelijker.

Bouwinstructies van dieren

Bouwen met kinderen – Ook zijn er 16 bouwinstructies voor dieren zoals de zeer populaire uil, rendier, reuzenpanda en ook de nieuwste houten bouwpakketten tijger en zebra! Ben jij een echte dierenvriend en verzamel je graag? Start met het verzamelen van al je sets en bouw een dierentuin! Al deze bouwsets zijn geschikt voor de leeftijd vanaf 7 jaar.
Onze bouwpakketten vinden gretig aftrek onder kinderen maar nog meer onder volwassenen. Pure nostalgie verpakt in een mooi tijdverdrijf. Zo kun je heerlijk een avond of een middag knutselen voor zeer betaalbare hobby cadeaus.
3d-puzzel-bouwpakket-tijger

Overige handleidingen

Voor de bouwers onder ons die van gebouwen houden zijn er 7 stap voor stap handleidingen beschikbaar. Of als je meer van dino’s houdt zijn van de meest bekende dinosauriërs bouwinstructies verkrijgbaar op deze pagina. Van de vliegtuigen zijn 7 handleidingen beschikbaar, houten schepen 5, zeedieren 2, poppenhuis 2 en nog 4 diverse houten bouwpakketten.

Bekijk alles
 

Bron hoofdafbeelding: Freepik