Aangepaste levertijden van 30 juli t/m 11 augustus 2019

zomervakantie hobbyco 2019

Wij zijn op vakantie en daarom is er sprake van aangepaste levertijden van 30 juli t/m 11 augustus 2019. Bestellen is mogelijk maar alle bestellingen die zijn geplaatst na maandag 29 juli om 16:00 worden binnen 1 tot 3 werkdagen in behandeling genomen.

Voor producten die op dit moment niet op voorraad zijn is de leverdatum op dit moment vastgesteld op zaterdag 17 augustus. 

De klantenservice is in deze periode telefonisch niet bereikbaar. Vind je het te lang duren en wil je de bestelling liever annuleren? Dan kan je dit makkelijk en snel doen via het online annuleringsformulier. Jouw annulering wordt dan binnen 1 tot 2 werkdagen in behandeling genomen. De terugbetaling van het aankoopbedrag gebeurt op dezelfde wijze als je hebt betaald. 

Gratis verzending vanaf 20 euro, een cadeau en vakantiekorting

Vanwege de iets langere levertijd in de vakantieperiode betalen wij tijdelijk de verzendkosten t.w.v. € 4,95 bij besteding vanaf 30 euro. Besteed je 50 euro of meer? Dan ontvang je ook nog eens een gratis cadeau bij je bestelling. En als extra bonus ontvang je 5% korting op je bestelling. Gebruik hiervoor vouchercode vakantie2019 bij het afrekenen van je bestelling. Deze actie loopt van 29 juli tot en met 11 augustus 2019.

Vanaf maandag 12 augustus staan wij weer fris en fruitig voor je klaar. Fijne vakantie toegewenst!

  • No products in the cart.