Kooptips, Nieuws

6 Kerst musthaves voor 2018

kerst inspiratie 2018

De stelregel was altijd. Dag Sint, welkom Kerstboom. Geldt dit ook voor jou of had je de kerstboom al ruim voor Sinterklaas staan? Als je nu nog geen kerstboom hebt staan, heb je deze week in elk geval geen excuus om de kerstboom op te tuigen. Met het regenachtig, koude, miezerig weer op komst een goed moment om hier aan te beginnen. En joh, eenmaal bezig is het stiekem toch weer ieder jaar heel leuk om te doen!

De feestdagen zijn de leukste tijd van het jaar. Het is de maand van de liefde met een hoofdletter “L”.  Maar goed, hoe zit dat nu met al die trends op het gebied van Kerst? Wij selecteerden de 6 leukste Kerst musthaves voor 2018.

1. De Alpaca

Dit jaar kun je niet om de Alpaca heen. Dit vrolijke diertje behoort tot de kameelachtige. Ze zien er niet alleen knuffelbaar en schattig uit. Deze kerst verwelkomen je deze dieren in allerlei uitvoeringen zowel online als in diverse woonwinkels.

Van knuffels, theelicht houders, decoratieobjecten, Alpaca serviesgoed tot kerstballen met Alpaca’s. We hebben zelfs ergens een Alpaca piek gespot. Als een Alpaca de uitstervende piek in de kerstboom hip kan maken, weten wij genoeg. En zeg nou zelf, ze staan overal leuk bij.

kersttrends 2018-alpaca

Cadeautip! originele kerstcadeaus van Inkari – Natural Alpaca Comfort voor onder de boom

kersttrends 2018-2019 alpaca

Copyrighthttps://www.inkari-alpaca.com/nl/

Designed by Freepik

2. Time lapse kerstboom optuigen – Customize your Christmas Candy Three

Angie Bellemare. Wie? Ja, dat dachten wij ook. (she’s great!) Totdat we onderstaand YouTube filmpje met de titel ‘Christmas Home Decor Transformation | Time Lapse Tutorial’ van haar bekeken. Wat zij allemaal met haar creativiteit kan doen is super leuk om naar te kijken. Als je geen inspiratie hebt om je huis helemaal in de kerstsfeer te brengen. Dan zul je na het bekijken van dit filmpje direct gaan shoppen! Angie doet nog veel meer leuke dingen. Bekijk haar Youtube channel.

Designed by Freepik

3. Rudolph the red nosed reindeer

Goedkope hebbedingen- we gunnen onszelf ook een plekje in de spotlight. Zeer populair cadeau voor tijdens de feestdagen, maar ook een super goedkope variant om je interieur op te pimpen. Een dierengewei in de vorm van een hertenkop. Dierenliefhebbers opgelet! Ze zijn helemaal hip en happening Vegan:).

Dit houten bouwpakket kun je zelf in elkaar zetten, lijmen en verven. Eventueel te decoreren met kerstverlichting en geef hem een mooi plekje in je interieur. Raak je niet uitgeknutseld? Dan vind je het bijpassende rendier hert om leuk neer te zetten vast ook leuk. Aanbevolen voor 7 jaar en ouder met een beetje hulp van pa of ma.

originele kerstcadeautjes kopen

4. De takkenbos met mos van de Intratuin

Als je budget het niet toelaat is het toch mogelijk goedkoop de kerstsfeer in huis te brengen. Het enige wat je nodig hebt is een takkenboom, kerstverlichting, een paar kerstballen en wat mos. Hobby&Co spotte dit mooie voorbeeld van de Intratruin.

kersttrends 2018Bron: Intratruin

5. De leukste kersttruien voor 2018

Op asos.com/nl vind je de leukste kersttruien voor dames en voor heren! Echter verkopen ze veel meer dan alleen kersttruien zoals schoenen, sjaals, jassen. Lees het interessante verhaal over Asos op asos.com/nl.

home alone trui asos

Bronhttps://www.asos.com/nl/

Designed by Freepik

6. John Lewis – Regenboog Kerstboom

Niet alleen in het maken van Kerst commercials zijn ze goed in. Ook in originele kerstboom versieringen. Zie hier de regenboog kerstboom van het Britse warenhuis John Lewis. De verbeelding laat niets toe aan het toeval. Oordeel zelf:).

johnlewis-regenboog kerstboomBron: johnlewispresscentre.com

Cadeautips voor onder de kerstboom

Bekijk alle kerstcadeaus