Nieuws

Bouwen met (heel veel) lucifers van Matchitecture

3d bouwen met Matchitecture

Beleef de magie van Matchitecture lucifers!

​Hier geven we je 24 inspiratiebronnen voor het bouwen met de lucifers van Matchitecture. Ontdek de beroemde gebouwen, voertuigen en dieren door middel van deze lucifer bouwdozen van het merk Matchitecture. Of start zelf met het bouwen door je eigen creaties te maken. Bouw mooie herinneringen op of herbeleef jouw droomreis opnieuw door de beroemde gebouwen van lucifers zoals de Eiffeltoren, Taj Mahal, Big Ben, Empire state building, Chrysler building in elkaar te knutselen.

Bouwen met lucifers!

De bouwdozen van Matchitecture worden gefabriceerd door het familiebedrijf Bojeux in Quebec dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van stimulerende, niet gewelddadige, hobby, games en speelgoedartikelen. Elke bouwdoos van Matchitecture bevat alles wat je nodig hebt om een Amerikaanse motorfiets, mammoet, Japanse brug, Witte huis of zelfs een duizend en een nacht te bouwen. Wil je een bouwdoos van Matchitecture kopen? Deze complete sets zijn verkrijgbaar vanaf € 24,95 tot € 129,95.

Knutselen voor kids en volwassenen

Knutselen met lucifers begint met kinderen in de leeftijd van 8 jaar. In deze leeftijdsfase willen kinderen uitgedaagd worden en zijn ze erg leergierig. Er zijn twee junior series verkrijgbaar in onze webshop van Matchitecture. De bouwdozen lucifer mammoet en de dolfijn.

Deze junior series van Matchitecture modelbouw zijn geschikt vanaf 8 jaar en worden compleet geleverd met lucifers, pincet en snijder. Je hebt verder geen aanschaf nodig van andere gereedschappen. Een origineel en educatief cadeau voor een jongen of meisje.

Model bouwdozen vanaf 13-99 jaar – Ook deze sets bevatten een snijder om de lucifers op maat te zagen, pincet, een Matchitecture bouwtekening en een zak vol lucifers, genoeg om jouw creatie 100% af te maken. Ben je een liefhebber van cultuur? Maak bijv. een bouwpakket Notre Dame en je hebt een mooi aandenken aan je bezoek in Parijs met deze wonderlijke Kathedraal.

Waarom niet zelf bouwen? Maak een bouwwerk van lucifers

De bedenker van Matchitecture, Roland Quinton werd in zijn jeugd geïnspireerd door met lucifers te bouwen. Wees creatief! Bouw zelf met lucifers. In onze webshop zijn losse luciferhoutjes voor modelbouw te bestellen vanaf €4,95 voor 100 stuks tot 2000 houten lucifer houtjes voor €29,95. Handig als extra voorraad om te bouwen wanneer jou dat uitkomt.

Bron hoofdafbeelding: Freepik