15x Diamond Painting voorbeelden

sinterklaas cadeaus tot 10 euro- cadeaus voor onder de kerstboom

Het perfecte cadeau voor tijdens de feestdagen!

Hoe maak je een unieke kerst krans?

We hebben een aantal leuke klantfoto’s die we graag met je delen. Variërend van stoomboot van Sinterklaas tot leuke figuren van dieren zoals een lammetje of een flamingo. De meest originele klantfoto vonden wij toch wel de kerstkrans. Verschillende setjes zijn gebruikt om deze op een kerstkrans te bevestigen. Mooi om te zien en wel alleen geschikt voor binnen.

Heus niet alleen voor meisjes

Okay, in deze hedendaagse wereld van genderneutraliteit zijn wij van mening dat een kind een kind hoort te zijn. Als dat betekent dat een meisje met auto’s wilt spelen of een jongen met poppen. Who cares? Laat ze lekker. Dat is nou zo leuk kinderen. Vaak geven ze het zelf wel aan waar ze het liefste mee spelen. Laat ze daarom zelf ontdekken waar hun hartje sneller van gaat kloppen. Volwassenen hebben er meer moeite mee dan kinderen:) Hierbij dan ook een greep voor leuk speelgoed voor kinderen vanaf 7/8 jaar.

Versier tips kerstboom

Als je zoekt op ‘diamond painting hangers‘ in onze webshop vindt je – naast grappige figuren – en vrolijke dierfiguren – ook vrij veel makkelijke, kleine setjes met het thema kerst.

Versier daarom de kerstboom met vrolijke glitter! Laat de kerstboom nog meer stralen met leuke diamond painting setjes. Na de feestdagen kun je ze weer voorzichtig opbergen. En volgend jaar kun opnieuw de kerstboom ermee versieren. De steentjes blijven namelijk zeer goed plakken. Ook hebben we kleine selectie aan diamond painting kerstkaarten om zelf te maken.

Bekijk alles
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  • No products in the cart.